Szórakozás

Hajdú Péter az ország macsója volt

A TV2 műsorvezetője ma már büszke édesapa és odaadó férj, de nem volt ez mindig így. Bemutatjuk azt az 5 celeb hölgyet, akik egykor odavoltak Hajdú Péterért.

Ahogy arról korábban írtunk, Dömsödi Gábor új könyvében Hajdú Péter szerelmi életéről is ír, végigveszi, hogy miért ért véget a műsorvezető kapcsolata, például Bálint Toncsival. Hajdú szerint Dömsödi csak hazudozik és vádaskodik.Most bemutatjuk az ismert exeket, de szándékosan nem szerepel a listánkon Tornóczky Anita, mivel az évek alatt mindkét fél következetesen tagadta, hogy valaha is együtt lettek volna. Anita egyébként Hajdú kislányának keresztanyja és mai napig nagyon jó barátságban vannak és Sarka Kata is bármikor számíthat rá.

Ábel Anita

Több mint tíz évvel ezelőtt Hajdú Péter azt mesélte Ábel Anitáról, hogy ő volt az a nő aki teljesen megváltoztatta és azt gondolta, hogy egyszer feleségül veszi. Azt tervezték, hogy majd egy közös házat építenek a Balatonnál, de mire elkészült a tervrajz már nem voltak együtt. Hajdú annak idején azt is bevallotta, hogy Anita kezdeményezte a befejezést, de ő is azon a véleményen volt, hogy célszerűbb, ha csak barátok maradnak.

Fotó: RTL Klub

BB Zsanett

Fiatalabb olvasóink BB Zsanettre valószínűleg már nem is emlékeznek. Ő volt az első valóságshow “sztárok” egyike, szerepelt a nyuszis magazinban és nem mellesleg Hajdú Péterrel is együtt volt. Igaz nem sokáig és maga Hajdú is bevallotta, hogy Zsanett nagyon kilógott az addigi sorból.

“Zsanett volt az összes barátnőm közül az egyetlen, aki kilógott a sorból. Nem az történt ugyanis, hogy nem egy meglevő kapcsolatot írtak meg az újságok, hanem úgy írtak rólunk, hogy akkor még nem is létezett semmiféle kapcsolat” – írta könyvében Hajdú, aki megosztotta, hogy akkoriban Zsanett egy lapnál dolgozott, mint újságíró és ennek kapcsán találkoztak. A lány beszámolt az első csókról a szerkesztőségben, így nem maradt sokáig titokban a bimbózó románc.
“Felvállaltam. Még csak járásnak sem nevezném ezt a kis kalandot. Néhány hétig tartott csak. Elmentünk egy hosszú hétvégére síelni, ott már végleg tudtam, hogy ez nekem nem megy, és aztán nem is erőltettük a dolgot” – írta a TV2 műsorvezetője.

Szabó Erika

A Barátok közt színésznője nem volt sokáig Hajdú barátnője. Dömsödi könyve szerint az volt a baj, hogy Erika túl sokat járt könyvtárba és Dabason lakott.

Bálint Antónia

A pár kapcsolata több szempontból is érdekes. Pontosabban a szakításuk az. Antónia állítólag a Velvettől, pontosabban rajtuk keresztül a Blikkből tudta meg, hogy Hajdú szakított vele. Pedig az egykori szépségkirálynő már a terhesvitaminokat szedte és abban bízott, hogy Mr. Frizbi lesz a gyermeke apja. Hajdú pedig a szakítás előtt még arról beszélt, hogy az esküvői tanúja a mostani ellensége Dömsödi Gábor lesz. Igaz, mennyit változik egy ember élete 7 áv alatt?! És hogy miért szakított a celebpár? Volt már szó arról, hogy túlságosan különbözött a politikai nézetük, de arról is, hogy Hajdú a kapcsolatuk alatt ismerte meg Sarka Katát, akinek nem tudott ellenállni.

Fotó: Facebook

Oszter Alexandra

A Frizbi egyik felvételén Berki Krisztián utalt arra, hogy volt közös barátnőjük Hajdú Péterrel. A műsorvezető később erről is nyíltan beszélt.

“Nincs ebben semmi titok, csak egyikünk sem tulajdonított nagy jelentőséget a dolgoknak, hiszen csak alig néhány alkalommal találkoztunk. Ő is ismert, és a szülei is. Oszter Alexandráról van szó, akivel – mondom -, talán négyszer-ötször, ha találkoztunk, de komoly kapcsolatról nem beszélhetünk” – árulta el a tévés.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik