Szórakozás

Árpa Attila lerángatta volna motorjáról a tolvajt

Arpa-Attila(4)(960x640).jpg (Árpa Attila)
Arpa-Attila(4)(960x640).jpg (Árpa Attila)

Ellopták a producer robogóját, aki most már örül, hogy nem érte tetten a tolvajt.

Árpa Attila felesége születésnapi ajándékáért ugrott be pár percre egy XII. kerületi üzletbe, ám mire kijött, robogójának hűlt helyét találta. A barátai és ismerősei szerint már annak is örülnie kellene, hogy nem érte tetten a tolvajt, ugyanis ha lerántja a motorról, és az illető megsérül, még ő ütheti meg a bokáját.

“A feleségem születésnapi ajándékát intéztem egy üzletben, ahol körülbelül tíz percet töltöttem. Mire kijöttem, a robogónak hűlt helye volt. Akik jól ismernek, azt mondták, jobb hogy nem értem tetten a tolvajt és rántottam le a motorról, mert ha megsérül, még engem lehetne feljelenteni. Mindez tegnap történt és azóta több szomszédom is jelezte, hogy látták a robogómat, rajta egy sárga sisakos, magas vékony illetővel” – mesélte a StoryOnline-nak Árpa Attila.

Árpa ennek ellenére nem tervezi, hogy feljelentést tesz, keserű tapasztalatokra tett szert ugyanis hasonló helyzetben.

“Nem hiszem, hogy teszek feljelentést. Egyrészt mert nem volt olyan nagy értékű a jármű, körülbelül egy újabb, értékesebb mobiltelefonnyi az ára. Másrészt eddig ellopták már három céges autómat, három robogómat és a legnagyobb szívfájdalmamra a Harley-mat is. Bár minden esetben tettem feljelentést, nem lett meg egyik sem. Az az egy viszont biztos, hogy legközelebb olyan biztonsági rendszert szereltetek majd be, ami alaposan megnehezíti majd a tolvajok dolgát” – tette hozzá a milliós támogatást kapó Árpa.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik