Szórakozás

Dömsödi csoportszexe Rózsa Gyurival

Dömsödi Gábor Friderikuszról és Hajdú Péterről szóló könyvében Rózsa Györgyöt is megemlíti, méghozzá nem is akármilyen kontextusban…

Dömsödi Gábor nagy port kavart Friderikusz és Hajdú serpája voltam című könyvében nemcsak a címben említett kollégáiról rántja le a leplet, de több pályatársát is megemlíti, például Rózsa Görgyöt, akiért nem igazán rajongott. Részlet a könyvből:

“Gyurival egyébként már évekkel korábban is találkoztam, amikor ő már nagyon ismert volt a Kapcsoltam műsorvezetőjeként, én meg egyetemista a Közgázon. Egy barátnőm buliján voltunk és kölcsönösen nem vettünk tudomást egymásról. Ő azért nem, mert nem ismert, akkor meg mi a fenét vegyen rajtam észre. Én meg dacból nem barátkoztam vele, nem szerettem azt, ahogy ő vezette a műsort Vitray után. (…) Hamar felfogtam, hogy a két szabad lány mellett csak egy üres szék van, pont Gyurink mellett. Nem véletlen, hiszen ő is lecsapott a szabad lányokra. (…) Eljött a búcsú, én az egyik lányt akartam meghívni még valahová, Rózsa a másikat. Ez sem lett volna gond, a lányok igent mondtak, csak elválni nem akartak. (…) Kizárásos alapon tehát hozzá mentünk fel. Akkor vált el éppen – szintén híres – tévébemondó feleségétől, tehát facér volt.

Kolosy téri lakása nem volt nagy szám, és az este további része is elég rosszul indult, mert meg kellett néznünk, hogy milyen leveleket és ajándékokat kapott a rajongóktól. (…) Nem voltunk nagyon feldobva ettől, de aztán megettük ‘Rózsa úr’ összes ételét, megittuk az összes italát, és végül egész jól lettünk, de már hajnalodott. (…) Két órát aludhattunk csak, azt meg is tettük ott a franciaágyon, négyen egymás mellett teljesen felöltözve, zokni, pulóver és minden, ami a korrekt öltözékhez ezen kívül még kell. Amikor sok évvel később újra találkoztunk, azt mondta Gyuri: ‘Emlékszel, mekkora szex volt?’ Én igen: semekkora. De ha én jól emlékszem, és jól emlékszem, akkor ő nem. Vagy lehet, azt hiszi, hogy ez az volt? Emberek, most már ne szóljunk neki!”

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik