Szórakozás

Tóth Gabi: Robi mindenben segít nekem

Tóth Gabi (tóth gabi, )
Tóth Gabi (tóth gabi, )

Az énekesnő büszke mentoráltjaira, de szeretné felkészíteni őket a szakma árnyoldalaira is. Az X-Faktor mentora elismerte, hogy korábban rengeteg hibát követett el.

“Eddig is biztos voltam benne, hogy a fiúk közül a lehető legjobb hármat választottam ki, de a közös munka alatt ez még inkább megerősödött bennem” – kezdte Tóth Gabi.

“Alázatosak, nagyon akarják, értik, hogy mekkora dolog történik velük. Nagyon szeretem őket, próbálom őket óvni, és elmondani nekik, hogy mire vigyázzanak a szakmában. Kinek hogy nyilatkozzanak, és miért fontos az, hogy mi jelenik meg róluk a karrierjük elején. Annak idején én például sok mindent elrontottam, túl sokat mutattam a magánéletemből, de kétségtelen, hogy a hibáinkból tanulunk. A mentoráltjaimnak egyébként az lesz a legnehezebb a következő időszakban, hogy megéljék, ami történik velük. Ilyenkor minden olyan gyorsan történik” – tette hozzá Gabi, aki mindenben számíthat a családjára, barátaira és természetesen táncos kedvesére, Markó Robira is. És hogy mostanában hogy találkoznak?

“Telepatikusan” – nevetett Gabi.

“Rengeteget utazik Európában. A legtöbbet Rómában van, nemrég pedig Londonban voltak versenyen. Mostanában keveset találkozunk, de ez most egy ilyen időszak. De ettől függetlenül mindenben számíthatok rá, és nagyon jól megvagyunk” – tette hozzá az énekesnő.

survey tools

Ajánlott videó

Olvasói sztorik