Szórakozás

Danics Dóra Horvátországig stoppolt

Danics-Dora(960x640).jpg (Danics Dóra)
Danics-Dora(960x640).jpg (Danics Dóra)

Az X-Faktor felfedezettje bevallotta, hogy furcsa szenvedélynek hódol: imád kutyájával, Sárival stoppolni, és egyáltalán nem fél az idegen autósoktól.

Danics Dóráról sokan azt gondolják, hogy visszafogott és talán túlzottan érzékeny lány, aki mindig megfontolt. Ennek ellenére viszont a fiatal énekesnő bevallotta a Hír24-nek, hogy imád stoppolni.

“Legutóbb egészen Horvátországig stoppoltam. Általában magammal viszem a kutyusomat, Sárit is. És őszintén szólva egy kicsit sem félek. Kétségtelen, hogy kell egyfajta bizalom ahhoz, hogy beülj egy idegen autójába, de ha ezen görcsölsz, akkor a végén még bevonzod a bajt. Én próbálok mindenkihez pozitívan állni” – magyarázta Dóra, akire nagyon büszke humorista édesanyja, Bach Szilvia. Dóra édesapjáról ugyanakkor kevés szó esik, pedig ő is része a lány életének.

“Nem találkozunk olyan gyakran, és az is igaz, hogy volt közöttünk egy kis mosolyszünet. Ez leginkább az én hibám, de szerintem senkinek sem egyszerű tini, lázadó korszaka” – tette hozzá Dóra, aki nagyon örül annak, hogy egy ideje már rendeződött a kapcsolata az apukájával.


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ajánlott videó

Olvasói sztorik