Szórakozás

Eckert Anikó otthagyta az iskolát az X-Faktorért

X-Faktor-logo(1)(1)(1)(960x640).jpg (x-faktor, )
X-Faktor-logo(1)(1)(1)(960x640).jpg (x-faktor, )

Az énekesnő határtalanul boldog, hogy továbbjutott az élő show-kba, a kommentek olvasgatásáról azonban mostanra leszokott.

Eckert Anikó kislánykorában nem nagyon bízott az énektudásában, ezért sokáig csak a család és a legközelebbi barátok tudták róla, hogy az énekléssel kacérkodik. Tőlük viszont olyan sok bátorítást kapott, hogy végül úgy döntött, megméretteti saját magát és egy évvel ezelőtt elment egy profi énektanárhoz, hogy megtudja, érdemes-e ezzel foglalkoznia.

“Nagyon nem bíztam magamban, azt hittem a család és a barátok csak azért biztatnak, mert szeretnek. Amikor egy évvel ezelőtt elmentem a profi énektanárhoz, én lepődtem meg a legjobban. Ő ugyanis nemhogy azt mondta, hogy érdemes az énekléssel foglalkoznom, hanem azonnal fel is vett a tanítványai közé, ami nagyon nagy szó, hiszen az ország egyik legprofibb énektanáráról van szó” – mesélt a kezdeti bizonytalanságokról a Hír24-nek Eckert Anikó, aki azt is hozzátette, tanára maximálisan támogatta az X-Faktorba való jelentkezését.

Anikó nagy áldozatot hozott az énekesi karrierért, hiszen a jogi tanulmányait is felfüggesztette, hogy csak erre koncentrálhasson.

“Amikor elkezdtem a jogi egyetemet, akkor én az énekléssel és a hip-hop tánccal is intenzíven foglalkoztam. Hamar rá kellett azonban jönnöm, hogy nem tudok ennyi mindent egyszerre csinálni, ezért először a táncot, majd az éneklést hagytam abba az iskoláért. egy nap aztán ott ültem a könyveim fölött és azon kaptam magam, hogy rájövök, ez így nekem nagyon nem jó, valami nagyon hiányzik. Úgy döntöttem, halasztok az egyetemen és az énekesi pályára koncentrálok. Tudom, hogy jó lenne több lábon állni az életben, és valószínű, hogy visszaülök az iskolapadba, jogász azonban biztos nem lesz belőlem” – jelentette ki határozottan az élő showba jutó Anikó.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik