Szórakozás

Krasznai Tünde örül, hogy elhagyták

krasznai-tunde(650x433)(1).jpg (krasznai tünde, )
krasznai-tunde(650x433)(1).jpg (krasznai tünde, )

Az X-Faktor továbbjutóját nem zavarja, hogy megosztó személyiségnek tartják és ma már annak is örül, hogy szerelme néhány hónapja elhagyta.

Krasznai Tünde vallomására sokan felkapták a fejüket. Az X-Faktor énekese ugyanis már az első pillanatban tiszta vizet öntött a pohárba és nem hallgatta el, hogy felnőttfilmekben is szerepelt.

“Nem zavar, hogy az emberek megosztó személyiségnek tartanak, mert abszolút tudok vele azonosulni. Erős személyiség vagyok, vannak hibáim, mint bárki másnak. De inkább legyek ilyen, tele energiával, mint egy átlagos karakter” – mesélte Tünde a StoryOnline-nak.

Az élő show-ba is továbbjutó énekesnő azt is elárulta, ma már hálás a szerelmének, hogy néhány hónapja elhagyta őt.

“Az exem – azért hívom őt így, mert ami közöttünk van, azt nem tartom már annyira kapcsolatnak – most kint van Londonban és neki köszönhetem, hogy eljutottam idáig. Együtt éltünk két évet és mindketten úgy éreztük, hogy nem vagyok teljes ebben a kapcsolatban. Ő végezte a dolgát én pedig annyira szerelmes lettem, hogy nem koncentráltam önmagamra és elkezdtem az ő életét élni. Azt mondta, látja rajtam, hogy nem vagyok boldog és ma már elismerem, hogy igaza volt. Úgy döntött, hogy itt hagy engem és Londonba megy. Kétségtelen, hogy akkor nagyon haragudtam rá, de rá kellett jönnöm, hogy nem is dönthetett volna jobban. Azt hiszem ez volt a legnagyobb ajándék, amit tőle kaptam és ezzel bebizonyította, hogy mennyire szeret” – fejtette ki Krasznai Tünde.

Fotó: Kummer János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik