Szórakozás

Való Világ – Ki a legbalhésabb szereplő?

Ma éjfélig még lehet jelentkezni a Való Világ 6-ba. Ennek kapcsán nosztalgiázni hívjuk olvasóinkat és bemutatjuk az eddigi szériák legérdekesebb figuráit. De vajon ki volt a legbalhésabb közülük? Szavazzon!

VV5 – Cristofel
A kubai macsó kezdetben sok vicces pillanatot okozott a villában, de már a műsor elején kiesett, valahogy nem nyerte el a nézők tetszését. Amikor kikerült, akkor nagyon szerette volna, ha sikerül megélnie abból, hogy ismert. De hiába próbálkozott “zenei” karrierrel, inkább csak a botrányai maradtak meg. Már két barátnőjét – egykori villatársát, VV Veronikát és mostani kedvesét Vivent – is brutálisan megverte. A jelenlegi barátnője a hírek szerint annak ellenére bocsátott meg, hogy a verés után agyrázkódást állapítottak meg nála és az egyik dobhártyája is beszakadt.

Fotó: TV2

VV4 – Éva

Ha címszavakban szeretnénk összefoglalni VV Éva pályafutását a villa után, akkor ez így nézne ki:
Toxikológia – pánikrohamÉva: k*cs*g Alekosz – szappanopera – pszichiátria – miss budapest – nőkkel is hancúrozna – mellműtét – elvonó – most végre tiszta. Kétségtelen, hogy ő az egyik nagy esélyes a VV legbalhésabb címére.

Fotó: RTL Klub

VV3 – Segal

Mint ismert, Segalt 2005 nyarán három társával együtt fogták el a kommandósok egy parkolóban. A kocsijuk pótkerekében 38 000 darab ecstasy tablettát és fél kiló kokaint találtak, ezért pedig a Legfelsőbb Bíróság hét év fegyházbüntetésre ítélte. 2010-ben kiengedték, de aztán újra visszakerült. Korábban Hajdú Péter is készített vele börtöninterjút, ahol elmondta, hogy azért tanul, hogy leérettségizzen a börtönben.


VV2 – Molnár Anikó
A Való Világ második szériájából Anikó maradt meg leginkább az emberek fejében. A szőke lány később több híresség – Bochkor Gábor – Klausmann Viktor – Kammerer Zoltán – barátnője is volt, de elvállalta a szereplést a Nagy Ő-ben is. Levetkőzött a nyuszis magazinnak és kiteregette a szerelmi életét Havas Henriknek. Bochkorról például azt mondta, hogy miután összeköltöztek, a férfi már nem kívánta őt, inkább tévéztek és neteztek. Ráadásul Anikó nagyon féltékeny volt és nyolc hónap alatt háromszor akart öngyilkos lenni. Később egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, felszedett jó pár kilót. Anikó hihetetlenül erős, mert ezen az időszakon is túllendült és most úgy tűnik végre megtalálta a boldogságot egy civil férfi mellett és duci modellként is bemutatkozott.

Fotó: TV2

VV1 – Oki
Talán furcsának tűnik, hogy a Való Világ első szériájából nem Majkát választottuk, de Oki az, aki tényleg beírta magát a valóságshowk történetébe. Ugyanis a műsorban tudta meg, hogy hosszú betegség után meghalt a kislánya. A férfi azonban mégsem adta fel a játékot, ami sokaknak egyáltalán nem volt szimpatikus. A játékot érthetően nem ő nyerte meg, hanem VV Szabolcs.

survey software

Ajánlott videó

Olvasói sztorik