Szórakozás

Mi lett a valóságshow-hősökkel?

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem.

Van, akinek bejött, van, akinek nem. Egy azonban közös bennük: mindannyian nagy reményekkel költöztek be VV-villába, BB-házba, hogy aztán hetekig vagy hónapokig figyeljék minden percüket a kamerák – és velük együtt egy egész ország. A teljesség igénye nélkül nézzünk most meg hogyan alakult a műsor után néhány valóságshow-hős élete.

Majka

Ő az, akinek csak ez a lökés kellett, hogy beinduljon a karrierje, ami a mai napig hasít: Belehalok című számát immár 21 millióan nézték meg a legnagyobb video megosztó portálon. A magánélete is rendben van: jó néhány celebhölgyemény után az ózdi fenegyerek révbe ért Dundika mellett és boldogan nevelik kisfiukat, Mariánt.

VV Anikó

Volt ő már Nagy Ő is, az igazit mégsem sikerült megtalálnia. Adott ki könyvet, pózolt pucéran magazincímlapon, kiborult, eltűnt, újra előkerült, igaz, jó néhány kilóval nehezebben. Anikó állítólag végre kibékült saját magával és már a túlsúly sem zavarja. Most épp sminkmesterként próbálkozik és bár az igazi nagy áttörés nem történt meg a karrierjében, azért túl sok panaszra sem lehet oka.

BB Évi

Az ő története sajnos valódi zuhanórepülés. A BB-nyertes hamar a 16 milliós nyeremény nyakára hágott, igaz, állítólag ebben a ”jó barátok” is aktívan segítettek. Párkányi Évi a győzelem után nem sokkal össze is roppant idegileg és ma is egy pszichiátriai intézet lakója – immár hosszú évek óta. Két kisfia is született, de egyikről sem tudott gondoskodni: Jancsikát nagynénje neveli, másik kisfiát örökbe adta.

VV Lorenzo

A motoros fenegyerek a valóságshow után hamar eltűnt a köztudatból és bár néha cikkeztek még róla, visszavonult a reflektorfényből és feleségével boldogan nevelték két gyermeküket. Lorenzo egy motorbalesetben hunyt el egy évvel ezelőtt.

VV Éva

A lány Törtető kategóriában került a műsorba és a titulusához azóta is hű maradt. Talán ennek is köszönhető, hogy a nevét ma is szinte mindenki ismeri, ami nem is csoda, hiszen folyamatosan szolgáltatja a legfrissebb botránynakvalót.

Futottak még

Felsorolni is nehéz lenne, ki mindenki fordult meg a bekamerázott lakóközösségekben. Sokan eltűntek azóta a nyilvánosság elől, néhányukról azonban egyszer-egyszer hallhatunk. Szögeczki Ágiról legutóbb például bedőlt hitele miatti állítólagos menekülése kapcsán, amit a hamarosan anyukává váló lány azóta bőszen cáfol. VV Olivér a villából kijövet műsorvezetéssel is próbálkozott, a legfrissebb hírek szerint azonban immár Amerikában él. BB Popeye és BB Renátó a hírek szerint külföldön próbáltak szerencsét, BB Lillából és VV Ágiból újságíró lett és ezzel próbálkozott VV Zsanett is, a munkaadói azonban egy idő után már nem kértek belőle és állítólag a vallásba menekült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik