Szórakozás

VV Éva lejáratta az igazi Miss Budapestet

Súlyos károkat okozott az igazi Miss Budapestnek azzal, hogy elbitorolta a címet.

VV Éva nemrég tért vissza Athénból, ahová Miss Budapestként utazott és ahol állítása szerint prostitúcióra akarták kényszeríteni. A nagy felhajtásban csak az sikkadt el, hogy van egy igazi Miss Budapest is, akinek kínos, hogy VV Évával egybeforrt ez a cím. A verseny tulajdonosainak ráadásul óriási károkat okozott, hogy a volt valóságshow-szereplő elbitorolta a címet.

“Miss Budapest, mint verseny még sosem volt Magyarországon, mi voltunk az elsők, akik ezen a címen szépségversenyt rendeztünk. Sem Évának, sem a meghívójának nincs köze ehhez a címhez. Így azt sem újságokban, sem televíziós nyilatkozataikban nem használhatnák jogilag. Ennek ellenére ezzel haknizták tele a médiát, amivel óriási károkat okoztak nekünk” – mondta a Borsnak Gerényi Katalin, az NBI Promotion Kft. ügyvezetője.

Fotó: RTL Klub

Az igazi Miss Budapest, azaz Keserű Emese pedig mindeközben csalódott, hiszen VV Éva neve forrt össze az ő általa elnyert címmel.

“Kimondom: kínos, ha akár egyetlen ember is azt hiszi, hogy bármi közünk van ehhez a nőhöz. A Miss Budapest egy színvonalas verseny volt, a szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy az országunknak jó hírét vigyük a világba. Semmi keresnivalója egy ilyen környezetben Évának” – mondta a lány a Borsnak.

VV Éva nem nagyon érzi át a problémát és nem is foglalkoztatja igazán a cím sorsa.

“Nem tudtam, hogy más tulajdona, de nem is indultam a versenyen semmilyen címmel. Engem R. Lajos küldött, ő mondta ezt” – állítja VV Éva.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik