Szórakozás

VV Éva pánikrohamot kapott

VV-Eva(1)(960x640)(1).jpg (VV Éva)
VV-Eva(1)(960x640)(1).jpg (VV Éva)

A rendőrségen szembesítették VV Évát és egykori szállásadóját, Tibort. Utóbbit a korábbi hírek szerint súlyos testi sértéssel gyanúsíthatják, a lány azt állítja a férfi törte be homlokcsontját.

A felek tegnap a XIV. kerületi rendőrkapitányság épülete előtt futottak össze, és pillanatok alatt parázs vita ke­rekedett közöttük. Szó szót követett, és két perc múlva már arról szólt az indulatos diskurzus, hogy mennyire volt intim kettejük viszonya. Tibor állította, hogy már Éva új keblével is közeli barátságot kötött, és szóba hozta, miként kényeztette a lányt.

A vitának Éva vetett véget, mert kis híján pánikrohamot kapott. Miután lenyugodtak a felek, behívták őket a rendőrség épületébe, ahol közel egy órát töltöttek. Végül Éva és Tibor együtt lépett ki a kapun, és újabb hatalmas, minősíthetetlen hangvételű vita alakult ki közöttük, amelyről a borsonline.hu-ra videót is készített.

“Tibor elismerte a rendőröknek, hogy megütött, nem is egyszer. Ráadásul sokszor korlátozott a személyi szabadságomban, amikor nem engedett ki a lakásból. Ellopta a tévémet, a laptopomat, zaklatott, és a ruháimat is csak pénteken kaptam vissza, amikor rendőrökkel mentem el hozzá. A rendőrök szerintem nekem hisznek, de további kihallgatások is lesznek” – nyilatkozta a botrányos életet élő Éva.

Az orvosszakértői vélemény még nem jött meg, de pontosan tudom, mikor, hogyan és miért repedhetett be a homloka, és szerencsére tanúim is vannak rá. Rengeteg bizonyítékom van arra is, miről szólt a kapcsolatunk, és mennyi pénzzel tartozik nekem Éva” – tette hozzá Tibor.

Éva állítja: Tibor juttatta kórházba (Fotó: Koczka Máté)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik