Szórakozás

Végre rendesen megmutatta lányát Ördög Nóra

ördög nóra (ördög nóra, )
ördög nóra (ördög nóra, )

Az elmúlt öt hónapban csak sejtelmes képek jelentek meg Ördög Nóra és Nánási Pál kislányáról, ám most végre Mici arcát is megcsodálhatjuk.

A magyar sztárvilág legjobban várt babája volt anno Ördög Nóra és Nánási Pál első gyermeke, és a születése óta eltelt öt hónapban is óriási érdeklődés övezi a kislányt. Az RTL Klub műsorvezetőnője és a sztár sztárfotós azonban eddig igencsak becsülendő módon nem házalt mindenhol Mici fotóival, ahogy azt a külföldi hírességek teszik. Kizárólag olyan képek jelentek meg róla, amin a pofiját nem lehetett látni.

Most azonban, hogy az ötödik hónapba lépett, Mici arcát is megismerheti végre a világ. Apukája blogjára kerültek fel róla fényképek, melyeket eddig nem láthatott senki. De most itt megtekinthetőek.

A fotókhoz pedig a következő kommentárt fűzte a büszke mama saját internetes naplójában, hogy megmagyarázza, miért nem mutogatják úton-útfélen Micit.

“Nehéz a helyünkben jót tenni: ha “mutogatjuk” Micit, az a vád ér minket, hogy ez a szegény gyerek nem választhatott, hezitálás nélkül betoltuk a reflektorfénybe. Így viszont, hogy eddig nem tettük, azt kaptuk, hogy miért játsszuk meg magunkat? Miért rejtegetjük? Pedig eszünk ágában sincs.

Nincsenek szavak, mennyire büszkék vagyunk rá! Mici tökéletes.

És mint minden hétköznapi anyuka és apuka, mi is tudatni szeretnénk az egész világgal folyamatosan, reggeltől estig, hétfőtől péntekig, minden áldott nap, hogy milyen csodálatos gyerekünk van!

Mici 5 hónapos lett.”

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik