Szórakozás

Ördög Nóra: Elkezdődött az elsöprő szerelem

ördög nóra (ördög nóra, )
ördög nóra (ördög nóra, )

A műsorvezető elárulta, hogy az elmúlt időszakban igazán közel került egymáshoz férje és kislánya Mici. Sőt, a büszke apuka az első "nyakigkakit" is példás ügyességgel oldotta meg.

“Elkezdődött az igazi, mindent elsöprő szerelem apa és lánya között. Persze eddig is vibrált köztük a levegő, de az első pár hónap kedves ismerkedése semmi ahhoz képest, ami szárba szökött itten néhány nap alatt. Ehhez pedig az kellett, hogy én kivonuljak a képből először csak egy pár órára, aztán a helyzet úgy hozta, hogy majd egy egész napra is” – írta Ördög Nóra babablogjában.

A müsorvezető szerint igazán különleges alakult ki apa és lánya között.

“Palkó eddig is maximálisan kivette a részét a Mici körüli teendőkből, bár akadt egy-két dolog, ami korábban az én “privilégiumom” volt: például az öltöztetés vagy a kakis pelenka utáni romeltakarítás. Ezekkel kapcsolatban még van mit csiszolni apa technikáján (…) Az első önálló “nyakigkakit” viszont példás ügyességgel oldotta meg, pedig nehezített pályán mozgott, mert az autó hátsó ülésén kellett elvégeznie a kárelhárítást. Mondtam is neki, hogy ha ezt az akadályt sikeresen vette, már nem érheti túl nagy meglepetés” – állítja Nóra, aki nem is lehetne büszkébb.

“Eddig azt gondoltam, hogy gyönyörködni a csodaszép kislányomban a legjobb dolog a világon. Most már tudom, hogy van egy ennél még sokkal jobb dolog: gyönyörködni az édesapja kezében szerelmes tekintettel pillogó csodaszép kislányomban” – tette hozzá a szerencsés anyuka.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik