Szórakozás

Háborút indított egymás ellen Hajdú és Dömsödi

hajdú péter, dömsödi gábor (hajdú péter, dömsödi gábor, )
hajdú péter, dömsödi gábor (hajdú péter, dömsödi gábor, )

Dömsödi Gábor szerint Hajdú Péter Medgyessynek köszönheti a sikereit, a Frizbi házigazdája szerint pedig egy mellőzöttsége miatt elkeseredett és irigy ember hazugságairól van szó csupán.

Egymásnak esett az egykori műsorvezetőpáros Hajdú Péter és Dömsödi Gábor. Dömsödi hamarosan megjelenő könyvében nem kevesebbet állít, mint azt, hogy Mr. Frizbi a volt miniszterelnök Medgyessynek köszönheti a sikereit, akinek a nevelt lánya történetesen Tornóczky Anita, akivel Hajdú üzlettársi kapcsolatot is ápol, emellett a család jó barátjának is számít.

“Pillanatok alatt Hajdú lett az MTV-ben a fontos ember, aki a közhiedelem szerint bármit el tud intézni a miniszterelnöknél. Ez pedig úgy ment, hogy Péter meghallgatta, ki mit szeretne. Fontoskodott egy kicsit, majd beizzította Anitát, aki a nevelőpapa fülébe súgta az óhajt, és az sokszor valóra vált. … Ez aztán azt a látszatot keltette, hogy ’Producer Péter’ mindent el tud intézni ’Miniszterelnök Péternél’. Hajdú kezdte élvezni a sikert, ígért és intézkedett, elemében volt, de egy egyeneset még mindig nem tudott kérdezni műsorvezetőként, hiába szorongatta kezében a papírját, amelyen pedig ott szerepelt minden, amit tudnia kell” – idézte Dömsödi könyvét a Blikk. A lap további fejezeteket is közöl a könyvből, amelyben nemcsak Hajdút, de Tornóczky Anitát is keményen kiosztja a tévés.


Fotó: Facebook

Hajdú Péter – aki már korábban reagált az akkor még javában csak készülő könyvre – szerint azonban egy irigy és mellőzött ember hazugságairól van szó, aki nemcsak hogy autót kapott tőle, de tíz évig munkát is.

“Ez a kép Dömsödi Gábor 50. születésnapján készült, amikor a fotón látható autót kapta tőlünk a jeles alkalomra. Dömsödi úr 2001-től 10 éven keresztül dolgozott az általam gyártott produkcióban a Névshowrban. A műsor megszünésével, gyakorlatilag Dömsödi Gábor médiakarriere is lassan-lassan véget ért. A mellőzöttség és a sikertelenség elképesztő módon rágta szét az általam egykoron oly sokra tartott extévés lelkét s emlékező tehetségét. Ma a Blikk újságban megjelent állításai egy megkeseredett, mellőzőtt, irigy ember megdöbbentő vagdalkózása, amelyben az én lejáratásom kapcsán bemocskolja a közszolgálati televízió akkori vezetői és Magyarország volt miniszterelnöke, Medgyessy Péter nevét. Azt hazudja, hogy a közszolgálati tv-t gyakorlatilag én irányítottam!:) Azt hazudja, hogy a miniszterelnök közvetetten beleszólt a közszolgálati televízió műsorstruktúrájába! Azt gondolja, hogy ha feleleveníti, hogy üzlettársam volt Tornóczky Anita s jó kapcsolatban álltam Medgyessy Péterrel, akkor nekem kellemetlenséget tud okozni, mert hát ugye Orbán Viktor miniszterelnök is adott már nekem interjút, s majd ezért biztosan többet nem ad. Szegény! Ő most odapiszkít, ahonnak evett, gátlástalan hazugságokat ír le rólam, hogy fogyjon a nyomorult könyve. Elárul, hazudozik, vádaskodik.
Rossz hírem van Dömsödi, engem nem ilyen fából faragtak. Én mai napig az egyik legjobb barátomnak tartom Anitát, s büszke vagyok arra, hogy a mai napig jóban vagyok Medgyessy Péterrel. Én nem árulom el a barátaimat és az ismerőseimet semmiért. Nincs takargatni valóm és sosem volt, de a tények azok tények. A Névshowr nem Medgyessy regnálása alatt került a MTV-re, hanem 2001-ben. Amikor kirúgtak bennünket a köztévétől, akkor az ATV engem keresett meg és nem téged. S a Frizbi sem Medgyessy miniszterelnöksége alatt indult, hanem jóval később. Sőt, 2009-ben kerültem a TV2-re, s akkor sem ő volt a kormányfő. Amit elértem csak magamnak köszönhetem, azt pedig, hogy te – a nagyágyú – mellőzött vagy, azt pedig csak magadnak köszönheted. Amikor meghallottam, hogy lejárató könyvet írsz rólam, akkor elhatároztam, hogy egy József Attila idézettel fogok reagálni: ‘Az igazat mondd, ne csak a valódit’, de látva ezt a fertőt, amit papírra vetettél, inkább csak annyit mondok; az igazat mondd, és ne hazudj!” – reagált exkollégája vádjaira Hajdú Péter.

Sarka Kata szintén felháborodott Dömsödi kijelentésein, és Facebook-oldalán tudatta a világgal, hogy férje volt kollégája számára meghalt.

“Jó reggelt mindenkinek! Én szomorú napra ébredtem… Ma tapasztaltam meg először,hogy milyen is az emberi gonoszság,milyen az,amikor hosszú éveken keresztül mellettünk van egy ember havi-kétheti rendszerességgel,aki elhiteti veled,hogy kedvel,szeret, eközben pedig keresi a lehetőséget,hogy a családodba hol tud belerúgni! Mindig azt mondta,hogy mennyire hálás a férjemnek,mert nélküle már régen nem lenne sehol… (ahogy azóta látom igaza volt,azóta sincs munkája) és Tornóczky Anitát bántja,akibe szerelmes volt… Mind a ketten jók voltak neki addig,amíg álomfizetést adtak! A műsor megszűnt,és te megszűntél embernek lenni… Szégyelld magad,és élvezd a pénzt amit ezzel keresel,de vigyázz, mert gyorsan elfogy,és nem lesz már olyan,akit elárulj! Számomra megszűntél létezni,a lelkemben ma reggel meghaltál! RIP D. Gábor” – üzente Dömsödinek Hajdú neje.

online polls

Ajánlott videó

Olvasói sztorik