Szórakozás

Bozsek Márk: Nem hagyom ott a Barátok köztöt

bozsek-mark(1)(960x640).jpg (bozsek márk)
bozsek-mark(1)(960x640).jpg (bozsek márk)

Az X-Faktor legújabb felfedezettje úgy gondolja, hogy tökéletesen össze tudja majd egyeztetni a Barátok köztben és a tehetségkutatóban való szereplést.

Bozsek Márk nem lehetne boldogabb, ugyanis hétvégén régi vágya teljesült. Geszti Péter magával viszi őt az X-Faktor élő showjába, így már mindenkinek bebizonyíthatja, hogy nem csak színészként állja meg a helyét, de remek énekes is. Márk bízik abban, hogy a kétkedőket is sikerül meggyőznie.

“Nem nagyon találkozom olyan visszajelzésekkel, hogy csak a Barátok közt miatt kerültem be az X-Faktorba, de mindig lesznek olyanok, akik így fogják gondolni. Remélem, majd megváltozik a véleményük” – mondta Márk, akinek a következő hónapokban alig lesz szabadideje, hisz az X-Faktortól függetlenül ugyanúgy forgat a Barátok köztben.

“Megfelelő időbeosztással szerintem össze tudom egyeztetni a két dolgot. Az összes kollégám szurkol, nagyon kedvesen fordultak felém mikor az X-Faktorba való jelentkezésemről beszéltem” – állítja Márk, akinek nem esett rosszul, hogy Zséda szerint nem elég egyedi énekes, azt azonban elismerte, hogy talán túl “biztonságos” dalt választott.

“Ott valóban inkább a biztosra mentem, hiszen tudtam, hogy nagyon fogok izgulni és ez így is lett. Ezért is énekeltem egy “jolly joker” számot. Ugyanakkor minden alkalommal igyekszem a határaimat feszegetni. Ez az élő show alatt sem lesz máshogy” – tette hozzá.

web polls

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik