Szórakozás

X-Faktor: Krasznai Tünde és Bozsek Márk is továbbjutott

krasznai-tunde(650x433)(1).jpg (krasznai tünde, )
krasznai-tunde(650x433)(1).jpg (krasznai tünde, )

Geszti Péter eddigi legnehezebb döntését hozta az X-Faktor mentoraként. Nem csak a Barátok közt színészét, Bozsek Márkot viszi az élő showba, de az egykori pornószínésznőt, Krasznai Tündét is.

“Ha elvinnélek az élő showba, az az elmúlt négy év legbalhésabb választása lenne. De vállalom” – mondta Geszti Krasznai Tündének, aki élete lehetőségének tartja, hogy a mentor magával viszi őt az élő showra. Mint ismert, a fiatal lány eddig sem kertelt, már az előválogatón bevallotta, hogy korábban felnőttfilmekben szerepelt, most pedig majd igazi énekesként bizonyíthat – írja a StoryOnline.

A Barátok közt színésze, Bozsek Márk is bejutott a legjobb tizenkettőbe, de előtte hangsúlyozta, hogy nem a sorozat “hátán” szeretne felkapaszkodni, hanem örülne, ha az énektudását ismernék el. Geszti mentorsegédje, Zséda is elismerte Márk tehetségét, azt azonban kiemelte, hogy a fiatal színész szerinte nem elég egyedi.Geszti harmadik mentoráltja, Danics Dóra, Bach Szilvia humorista lánya lett. Dóra érdekes módon egy Radnóti vers feldolgozását adta elő, ami Zsédát annyira nem érintette meg, de Geszti Pétert végül igen.

A csapatok kiválasztásánál Szikora Róbertnek az egykori mentor, Nagy Feró segített. A rocker sokkal kritikusabb volt, mint eddig bármikor és valóban hasznos tanácsokat adott az R-GO frontemberének. A zenészeket végül a Fat Phoenix, a ByTheWay és az MDC győzte meg, míg a tavaly szólóban próbálkozó Ekanem Bálint Emotának idén csapattal sem sikerült továbbjutnia.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik