Szórakozás

Nagy Feró: Robi a tehetségteleneket sem akarja bántani

szikora robi (szikora róbert, )
szikora robi (szikora róbert, )

Ezen a hétvégén kiderül, hogy az X-Faktor versenyzői közül kik kerülhetnek az élő showba. Szikora mentorsegédje Nagy Feró, Alföldié Keresztes Ildikó, Gesztié Zséda, míg Tóth Gabié testvére, Vera lesz.

Szikora Robinak és Alföldi Róbertnek is régi mentor segített a versenyzők kiválasztásában. Az R-GO frontembere a csapatok közül választja ki a legjobbakat, míg Alföldi hat lány közül juttatja majd tovább azt a hármat, aki jövő héten az élő showban bizonyíthat.

Keresztes Ildikó a Story magazinnak azt nyilatkozta, hogy az egykori színházigazgató nem éri be középszerűséggel. Míg Nagy Feró szerint Szikora végtelenül jószívű.

“Robival évtizedek óta cimborák vagyunk, a csikidamos, punk rocker korszakunk óta. Ő most is olyan, mint volt. Végtelenül jószívű, kedves mentor. Attól a pillanattól, hogy meglátja a versenyzőt, érzelmileg is kötődni kezd hozzá. Ez az erénye, egyben a gyengéje is. Akkor se akarja megbántani az embert, ha tehetségtelenséggel találkozik. Egyetlen feladatom most, hogy más látószögből mutassam meg neki a versenyzőit. Egyszerű dolog mentorsegédnek lenni, ugyanis végre bármibe belekotyoghatok, a felelősség Robi vállára nehezedik” – mondta a Story magazinnak Nagy Feró.

Fotó: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik