Szórakozás

Mr és Mrs: Elrabolták Tolvai Renit és Kállayt

Bár a tegnap esti Mr és Mrs showban Soma és férje jutottak tovább, kiderült, hogy Tolvai Renit és Kállay-Saunders Andrást korábban elrabolták, Kozso pedig szebbnek tartja magát barátnőjénél.

A Mr és Mrs párshowban Soma és férje küzdhet tovább a középdöntőben az eddig továbbjutó párokkal a főnyereményért: 3 millió forintért. A Megasztár egykori zsűritagja nem volt szégyenlős, megosztotta a hálószobatitkait, így többek között azt is megtudhattuk, hogy férjével, Lőrincz György zenésszel imádják a szerepjátékokat és általában a férfi egy igen készséges zongoratanár szokott alakítani. Soma azt is elárulta, hogy igazi csókkirálynő és több száz férfival volt dolga, amire még Györgynek is kikerekedett a szeme.

Kozso és Keira kapcsolatáról is sokat elárult a műsor, például azt, hogy a szőke lány szinte bármikor és bármilyen helyzetben képes táncolni, még akkor is, ha az egész inkább kínos, mint vicces. És nem mellesleg szó szerint isteníti a szomorú szamurájt, akinek még csukott szemmel is felismeri a legendás hajtincsét. Persze Kozsoban sem kellett csalódni: kiderült, hogy szebbnek tartja magát a barátnőjénél. Keira szerint azonban ő a szépség, míg Kozso a szörnyeteg.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András pedig az eddigi adások legvisszafogottabb párja volt, tisztességgel megcsinálták a feladatokat, de mégsem sikerült elég pontot összegyűjteniük. Az viszont egyértelmű, hogy nekik vannak a legvadabb rajongóik. A Megasztár idején ugyanis “elrabolták” őket. Két fiatal felajánlotta nekik, hogy hazaviszik őket, de Reni és András elaludt a kocsiban, majd reggel nyolckor Albertirsán ébredtek fel a lányok otthonánál. Egy másik lány pedig házassági ajánlatokkal bombázta Andrást, aki nyilvánvalóvá tette, hogy sosem lesz közöttük semmit.

Ezek után mindenesetre kíváncsiak vagyunk hogy szerepel majd jövő héten L. L. Junior és párja, Kembe Sorel a feleségével, és Puskás Peti a barátnőjével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik