Szórakozás

Kínos titkok derültek ki a sztárshowban

Győzike szerelmes leveleket kap és nem működik a "Tóth Pétere", Liptai Claudia nem jár nudizni, Bárdosi Sándor pedig még a piercinget is bevállalta – őrület a tegnapi Mr és Mrs sztárshowban. A következő részben Berki Krisztián nőnek öltözik és szoptatóspárna miatt magyarázkodik majd.

A tegnapi Mr és Mrs sztárshow adásában Bárdosi Sándor és felesége jutottak tovább a középdöntőbe, ahol többek között Dundikával és Majkával küzdhetnek meg a nyereményért, azaz 3 millió forintért. A sportos pár abszolút megérdemelte a győzelmet, hisz az úgynevezett bátorságpróbán Bárdosi még azt is bevállalta, hogy átszúrják a köldökét és egy „csinos”, köves piercinget tegyenek be neki. Mindenesetre reméljük azóta már megszabadult az ékszerektől.

A házaspár egyébként a Jóban Rosszban színészével Gesztesi Mátéval (aki nem mellesleg Liptai Claudia egykori mostohafia) és kedvesével, Magdussal harcolt a középdöntőbe jutásért. A csinos lány az egyik feladatnál tökön lőtte Gesztesi Károly fiát, aki meg is jegyezte, hogy Magdi másképp is a tudtára adhatta volna, hogy nem akar gyereket.

Az első kieső egyébként Győzike és Bea asszony volt. A roma showman persze most sem viselte emelt fővel, hogy veszített. Inkább hisztizett és látványosan kivonult a stúdióból. De előtte a játékok során nagyon sok “hasznos” dolgot tudtunk meg róla. Például azt, hogy valami megmagyarázhatatlan okból mai napig szerelmes leveleket kap és az antidepresszáns gyógyszerek miatt már nem működik az ő “Tóth Pétere”. Igen, pontosan így fogalmazott.

Liptai Claudia is igazán jó hangulatban volt a felvétel alatt. Például megkérdezte Tillát, hogy szerinte hány pasija volt, illetve hányszor volt szerelmes mióta ismerik egymást, mire Tilla azt válaszolta, hogy nincs annyi ujja, hogy összeszámolja. Claudia beszélt arról is, hogy soha nem menne nudista strandra, már csak azért sem, mert ott nem lehetne őt photoshoppolni.

A Mr és Mrs következő adásában egyébként Varga Viktor, Kaszás Géza, Berki Krisztián és párjaik mérik össze az ügyességüket és a tudásukat. Az egykor Fradi-vezér a Hír24-nek elmondta, hogy a műsor némi vitát is okozott közte és kedvese között.

“Elképesztően jól éreztük magunkat Pamelával, nagyon jó hangulatban telt az egész műsor. Sokat nevettünk. Bár azt is be kell valljam, annak nem örültem, hogy a kedvesem több “titkunkat” is kifecsegte. Például azt, hogy előfordult már, hogy a szoptatóspárnájával aludtam. Emiatt a felvétel után egy kisebb összezördülés is volt közöttünk, de természeten sokáig nem tudok rá haragudni” – magyarázta Berki Krisztián.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik