Szórakozás

Tolvai Reni: Nem házasodunk Andrással

tolvai reni (tolvai reni, )
tolvai reni (tolvai reni, )

Az énekesnő élete legnehezebb pillanatait élte meg a Mr és Mrs show felvételén.

Soma és férje, Lőrincz György, Kozsó és kedvese, Keira és Tolvai Reni és Kállay-Saunders András küzd a holnapi Mr és Mrs showban a középdöntőbe jutásért.

Reni elárulta a Hír24-nek: egy percig nem volt kérdés, hogy kipróbálják magukat a műsorban, bár igazán megizzasztották őket a szerkesztők.

“Rég nevettünk annyit, mint a műsor felvételén. De kétségtelen, hogy volt egy-két elég érdekes szituáció. Például Claudia rákérdezett, hogy András angolul beszél-e szex közben, de erre természetesen nem válaszoltunk. Nem akarjuk kiteregetni a hálószoba titkainkat” – mondta Reni, aki legnagyobb félelmével is szembenézett a műsorban.

“A show előtt megkérdezték, hogy mitől félek a legjobban és én persze elárultam. Úgyis sokan tudják, hogy irtózom a pókoktól és halálosan féltem, amikor behoztak egyet. Nem árulom el, hogy teljesítettem-e a feladatot, de kétségtelen, hogy életemben még sosem féltem ennyire, pedig fotózkodtam már kígyóval és volt egy műsor ahol úgy kellett énekelnem, hogy közben óriás csótányokat simogattam. Szóval egyáltalán nem vagyok egy félős típus” – magyarázta Reni, aki arról is beszélt, hogy bár a Mr és Mrs-ben is látszik, hogy mennyire erős a kapcsolata Andrással, azért nem tervezik, hogy esetleg összeházasodjanak.

“Nem tervezünk esküvőt, minden úgy jó, ahogy most van”- tette hozzá Reni.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik