Szórakozás

Bombával fenyegetik a magyar szépségkirálynőt

rákosi annamária, kárpáti rebeka (miss world hungary, miss universe hungary)
rákosi annamária, kárpáti rebeka (miss world hungary, miss universe hungary)

Ma rendezik a Miss World szépségverseny döntőjét Dzsakartában. A magyar induló, Rákosi Annamari retteg egy esetleges terrortámadástól, mert a tüntetők megfenyegették az indulókat, hogy felrobbantják őket. Sarka Kata felajánlotta Annamarinak, hogy jöjjön haza, de a lány kitart.

Ahogy arról korábban írtunk, a konzervatív muszlimok tiltakoznak és tüntetéseket szerveznek a Miss World szépségverseny döntője miatt Indonéziában. A helyzet annyira komoly, hogy az összes lányt, így a magyar indulót, Rákosi Annamarit is fegyveres testőrök őrzik. A szépség még a mosdóba sem mehet ki testőrök nélkül. A tüntetők az utcára vonultak, mert szerintük egy ilyen verseny a tárgyak szintjére degradálja a nőket.

Rákosi Annamari (Fotó: Facebook)

A helyzet azóta pedig csak fokozott ezért Sarka Kata, aki a hazai Miss Word Hungary és a Miss Universe Hungary ügyvezetője felajánlotta Annamarinak, hogy jöjjön haza.

“Ancsi azt mondta, hogy végig akarja csinálni és nem hátrál meg” – magyarázta Sarka Kata.

“Volt olyan lány, aki már hazament, mert nem bírta a versennyel járó folyamatos támadásokat. Legutóbb például azzal fenyegették meg az indulókat, hogy felrobbantják őket. Ancsi érthetően aggódik, mert Baliról repülővel Dzsakartába (a verseny helyszínére) utaznak a lányok, ami sajnos jó alkalom egy esetleges terrortámadásra. Ugyanakkor egy 500-600 fős biztonsági szolgálat vigyáz majd a rendre, így nagyon bízom abban, hogy tényleg nem lesz semmi baj” – tette hozzá Kata.

Sarka Kata (Fotó: TV2)

A nehézségek ellenére Annamari eddig nagyon jól szerepelt, a Miss World kisebb versenyei közül többet megnyert, ezért a döntőn ő mehet ki másodikként a kifutóra, ami óriási előnynek számít, hisz így a zsűritagok is jobban emlékeznek majd rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik