Szórakozás

A szakma KRÉMje!

A szépségért szenvedni kell? Dehogy kell! Ne ráncolja a homlokát: éppen azon vagyunk, hogy azokat onnan eltűntessük!

Serdült Orsi a 2009-es Miss World Hungary rengeteg fotózáson, meghallgatáson fordul meg modellként. A pörgős, rendszertelen életvitel persze nem kedvez a szép külsőnek, éppen ezért Orsinak is a lehető legjobb megoldásra van szüksége. „Azt vallom, hogy szerelemben és háborúban nincsenek szabályok, a szakmám pedig egy örök csata. Legnagyobb meglepetésemre a Stem Cell már két-három hét alatt látványos hatást ért el az arcomon, frissebb és üdébb lett a bőröm. Most már nem aggódom, ha néha kialvatlanabbul ébredek egy casting előtt, hiszen tudom, hogy a Stem Cell remek támaszom.” – mesélte Orsi.

A Stem Cell Therapy titka az őssejtekben rejlik. Hatóanyaga ugyanis mélyen a bőr belsejében fejti ki hatását. A különleges összetevőknek köszönhetően már 6 hét használat után tartós eredményt érhet el – míg más krémekkel ugyanez, esetleg több hónapba kerül –, ám a látható javulás már 2 hét múlva jelentkezhet.

„A Stem Cell őssejt terápiás krém egyik hatóanyaga a barna alga kivonat, ami lassítja az öregedési folyamatot, aktiválja a bőr saját őssejtjeit, és fokozza az újak képződését, valamint akár 80%-kal növeli a feszességért felelős kollagén termelést. A szeraktin pedig a legmakacsabb ráncok ellensége, hiszen egyenesen a bőr mélyebb rétegeibe hatol, ahol egyfajta párnaként működik, így támasztva alá a barázdákat.” – fedi fel a krém titkát Kalló Orsi kozmetikus, aki maga is rendszeresen használja és ajánlja vendégeinek a kozmetikumot.

Vörös Reni sminkmester csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozik. „Nem engedhetem meg magamnak, hogy ne a legjobb termékeket használjam a munkám során. A Stem Cellt akkor szoktam ajánlani, ha egy modell a folyamatos elfoglaltságok miatt fáradtságra és kimerültségre panaszkodik. Hiszen ha naponta használja, már két hét alatt friss és üde lehet az arcbőre, 6 hét után pedig eszébe sem jut panaszkodni.” – mondja Reni, aki a termékcsalád másik tagját a forradalmi MaxiLift 2 perces ránctalanító szérumot is beveti a mindennapokban a fotózások és forgatások során.

„A MaxiLift és a Stem Cell együttes használata valódi csodát művel az erősen igénybe vett bőrrel is, 2-3 perc alatt mindkettő beszívódik, és máris remekül sminkelhető az arc.” – dicsérte a két kozmetikumot Reni.

Simó Vivien háza táján nagy port kavart válása Rippel Ferenccel, így régi-új életébe fejest ugorva döntött úgy, hogy ismét a szépségipar szolgálatába áll és saját kozmetikai szalont nyit. „Folyamatosan azon gondolkodom, hogy milyen eljárás lehet az, amivel újra meghódíthatom a régi vendégeimet és újakat is becsábíthatok az ajtón. Szerencsére találkoztam a „Nagy Ő”-vel, ugyanis a Stem Cell és MaxiLift termékeknek köszönhetően úgy érzem, hogy megtaláltam azt, ami a szakmám KRÉMje lehet!” – mosolygott Vivien, majd hozzátette, hogy a két termék együttes használatával a hatás egyszerűen elképesztő.

 

További részletek a www.stemcellterapia.hu és a www.maxilift.hu weboldalakon!

Ajánlott videó