Szórakozás

Bozsek Márk és Bestiák énekesnője is az X-Faktorban

A Barátok közt szereplője Bozsek Márk és a kilencvenes évek lánycsapatának egyik tagja Bee is indul az X-Faktorban. Az állítólag RTL Klubnál nem örülnek az énekesnő fecsegésének.

“A hír igaz, valóban úgy döntöttem, kipróbálom magamat az X-Faktorban, és azon leszek, hogy bizonyíthassam a tehetségemet” – árulta el szűkszavúan a Blikknek Bozsek Márk. A fiatal színész a Barátok köztben Szabit alakítja, aki a történet szerint nemrég Japánban próbált szerencsét énekesként. Márktól egyébként tényleg nem áll távol a zenélés, pár éve két társával együtt megalapította a Close2U együttest.

A Bors is egy leendő X-Faktorosról írt. A Bestiák egykori énekese, Somorjai Ilona azaz a szőke Bee közösségi oldalán jelentette be, hogy jelentkezett az X-Faktorba.

“Drága ismerőseim, barátaim!… Hosszas huzavona után, amit majd csak később részletezhetek… bementem az X-Faktorba. Rövid időn belül adásba kerülök…” – írta Ilona, aminek a napilap szerint az RTL Klubnál egyáltalán nem örültek. A műsor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László elmondta, a szereplők csak engedéllyel fecseghetnének. Nem tudni, hogy lesznek-e jogi következményei az ügynek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik