Szórakozás

Már hiányzott a felhajtás Szabó Ádámnak

Szabo-Adam(650x433)(3).jpg (szabó ádám, )
Szabo-Adam(650x433)(3).jpg (szabó ádám, )

A harmonikás élvezi, hogy az X-Faktorral visszatért a köztudatba.

Mint megírtuk, az X-Faktor szombati második előválogatóján egy ismerős arc is feltűnt a jelentkezők közt, a Csillag Születikben harmonikásként megismert Szabó Ádám személyében. A fiú ezúttal énekesként próbálja ki magát, ami új utakat nyithat meg előtte.

“Nagyon hiányzott már az a felhajtás, amit én a Csillag Születikben tapasztaltam” – kezdte a Fókusznak Ádám. “Nem csak azért indultam az X-Faktorban, hogy ott legyek a legjobb 12 között, hanem azért is, mert szeretném megmutatni a magyar népnek, hogy a hangommal is tudok érzelmeket átadni nekik” – mondta az eddig harmonikásként számon tartott fiú, aki állítólag két éve dolgozik azon, hogy énekesként is nagy karriert futhasson be.

“Nagyon félek mostmár a verseny minden momentumától, mert az, hogy most továbbjutottam, még magasabb lépcsőfokokat helyez a szemem elé. Már megismernek az emberek, tudni fogják, hogy jelentkeztem, és még nagyobb lesz a teher. Kommentelni fogják ezt az egészet, és nem tudom, hogy mire számítsak: örülni fognak neki, vágy támadni fognak ezért” – tette hozzá Szabó Ádám, akinek egy dolog miatt egészen biztosan jót tesz majd a felhajtás: a tehetségkutató felfrissíti a nevét, így sokkal több fellépésre számíthat akkor is, ha továbbjut, és akkor is, ha nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik