Szórakozás

Ismerős arcok az X-Faktorban

Szabo-Adam(650x433)(3).jpg (szabó ádám, )
Szabo-Adam(650x433)(3).jpg (szabó ádám, )

Hemzsegtek az újraélesztésre váró tehetségek és önhitt újrapróbálkozók az RTL tehetségkutatójában.

A mérgezett boszorkányok és beteg kecskék után újabb aranyköpésekkel gazdagodtunk az X-Faktor második előválogatójának köszönhetően. Volt itt turmixban őrölt vakondként és ruhaszárítót ugató kiskutyaként aposztrofált produkció is, a legfurcsább arcok viszont kétségkívül a korábbi válogatókból is kirostált, elbizakodott versenyzők voltak. Gondoljunk csak a Párduc lányokra, akiknek a fülsüketítő hangja a 2011-es válogató óta nem változott semmit.

Persze volt olyan is, aki előnyére változott. Például a Csillag Születik harmadik szériájának finalistája, a harmonikás Szabó Ádám, aki úgy döntött, hogy idén jelentkezik az X-Faktorba. A fiú ezúttal azonban a hangszerét csak kabalából hozta magával a stúdióba, és megpróbálkozott az énekléssel, amit állítólag csak két éve tanul. Ha ez igaz, valószínűleg mindenki felkeresné a tanárát, ugyanis olyan átütő sikerrel énekelte el Adel Skyfall című dalát, hogy mindenki állva tapsolt neki.

Rajta kívül persze voltak még ígéretes jelöltek is. A sárkánynak öltözött Majoros Tünde Zsuzsanna, az Alföldi szerint legszexibb Batánovics Lili, a 16 éves Jecsmenik Arnold, a vaskos hangú Bencsik Adrienn és a kéttagú fiúzenekar, a Fat Phoenix is eséllyel indul a következő fordulóban.

Nektek ki tetszett a legjobban?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik