Szórakozás

Hogyan nyerjünk X-Faktort?

Vastag-Csaba(960x640)(3).jpg (Vastag Csaba)
Vastag-Csaba(960x640)(3).jpg (Vastag Csaba)

Megvan a recept: jóképűnek, szegénysorból származónak, férfinak és valamilyen szempontból kiemelkedőnek kell lenni.

Talán idén máshogy történik, de tény, hogy eddig csak férfiak nyerték meg az X-Faktort. Nem kétséges, hogy az évek során szerepeltek a show-ban kiemelkedő énekesnők, de valahogy a nézők tetszését végül mindig a teremtés koronái nyerték el. De vajon mi kell a népszerűséghez? Utánajártunk, hogy mi hozta meg a sikert Vastag Csabának, Kocsis Tibornak és Oláh Gergőnek.

Csaba, a jóképű

Vastag Csabának több szempontból is szerencséje volt. A TV2-ös Popdaráló című műsorban már megismerték a nevét és 2010-ben az öccsével, Tamással együtt jelentkeztek az X-Faktorba. Sokat cikkeztek róluk és a szavazatok (leginkább a hölgyeké) a legjobbak közé repítették őket. A legelső X-Faktorban Csaba, Takács Nikolas és Király L. Norbi került a döntőbe, míg végül a legidősebb Vastag testvér lett a győztes. Népszerűsége – leginkább persze a gyengébb nem körében – mai napig töretlen. A Facebookos rajongótábora például annyira elszánt, hogy bármit megtennének Csabáért.

Tibi, a kedves srác a szomszédból

Az X-Faktor második évadában nem volt annyira sok kiemelkedő tehetség, mint az elsőben így Kocsis Tibor és Muri Enikő végig magabiztosan menetelt előre. Tibi nem a jóképű, sármőrt testesítette meg, hanem a jófej szomszédsrácot, akit a fiatalabbak és az idősebbek is kedvelnek. Az ő sikere ebben, illetve a remek dalválasztásban rejlett.

Gergő, aki szerencsét próbált

A harmadik X-Faktor volt az eddigi legérdekesebb, ugyanis egyszerre volt izgalmas és kiszámítható. Már az elején látszott, hogy van Oláh Gergő és vannak a többiek, de mégis érdemes volt hétről hétre nézni műsort: Zámbó Krisztián és Stone önmagával harcolt, míg Antal Timi egyre többet nyújtott. Végül ő párbajozhatott Gergővel. Az énekesnő csak nagyon kevés százalékkal maradt alul. De vajon miért tudott mégis Gergő nyerni? Talán az ő esetében a legkönnyebb válaszolni: mindenki szereti a meséket. A kétgyermekes, közmunkás, roma fiatal Karancslapujtőről feljön Pestre szerencsét próbálni…nem kell ennél jobb történet.

Természetesen az idei X-Faktor is tartogat meglepetéseket, és csak a szavazókon múlik, hogy újra férfi nyeri-e meg a következő szériát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik