Szórakozás

Tóth Gabi: Cseppet sem hat meg a fikázás

Toth-Gabi(210x140)(2).jpg (Tóth Gabi)
Toth-Gabi(210x140)(2).jpg (Tóth Gabi)

Az énekesnő kiakadt, mert sokan kritizálták az X-Faktoros szereplése miatt. Az egyik néző szerint Gabi nagyon messze van Keresztes Ildikótól, hiába „sajtol” ki könnyeket a szeméből.

“Állati hülyén nézel ki a X-faktor bejátszásain, a véleményeid, a pózolásod… hihetetlen!” – írta egy “rajongó” Tóth Gabi Facebook-oldalára.

“Ma szakadt el a cérna, mikor megláttam, hogy könnyeket “sajtolsz” ki a szemedből… nem bírod ki, hogy ne utánozz valakit? Te nagyon messze vagy ám a Keresztes Ildikótól, egy évben sem lehet titeket említeni (…)Nem értem hogy ültethettek téged ilyen pozícióba, hisz édes kevés, amit te eddig letettél az asztalra. Nem vagy való még ilyen nívós műsorba, egy kis kultúrát, intelligenciát, “normális” viselkedést, illemet kéne tanuljál, egyelőre rettentő KÖZÖNSÉGESEN tudsz sokszor viselkedni, már csak ezért sem vagy való ilyen műsorba” – tette hozzá.

Az énekesnő persze többek között ezt a kommentet sem hagyta szó nélkül.

“Kedves Mindenki, aki itt az oldalamon kommentálja, hogy milyen is vagyok az X-Faktorban. Nos, totálisan ezekre a véleményekre és hozzászólásra számítottam. Cseppet sem hat meg a fikázás, mert ezen már rég túl vagyok. Akik szeretnek, nektek köszönöm, hogy ha elmondjátok a véleményeteket és természetesen elfogadom a negatív kritikát is, mert abból is építkezünk de a primitív, irigy megjegyzések teljesen leperegnek rólam. De csak nyugodtan, bátran folytassátok a mocskolódást, ha nektek ez így szükséges és időtök is van rá” – fogalmazta az X-Faktor mentora.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik