Szórakozás

Cáfolja az X-Faktoros kirúgását az iskola, ahová fel sem vették

Mitru-Timea(960x640).jpg (mitru tímea, x-faktor, )
Mitru-Timea(960x640).jpg (mitru tímea, x-faktor, )

A "Hörgős lányként" elhíresült Mitru Tímea azt állította a Fókuszban, hogy kirúgták az állásából, ám az intézmény szerint szó sem volt ilyesmiről, hiszen fel sem vették.

Az X-Faktor első válogatójának üde színfoltja volt a bájos, visszafogott lányból pokoli hangon üvöltő gótrockerré változó Mitru Tímea. A hörgésével három mentort lenyűgözött, de Szikora Robinál nem tudta megugrani a szintet. A produkciója pedig lesújtó kritikát eredményezett az R-GO atyjától.

A műsort követő hétfőnTímea azt állította a Fókuszban, hogy kirúgták szolfézstanárnői állásából, mondván ebben a munkakörben megengedhetetlen az effajta éneklés és megjelenés, mert így képtelen lenne a gyerekek bizalmának kiváltására. Ezért most kénytelen Budapestről visszaköltözni Miskolcra, és újra álláskeresésbe kezdeni.

Az általa említett intézmény azonban cáfolja, hogy kirúgásról lett volna szó.

“Mitru Tímea az X-Faktor adásba kerülése előtt jelentkezett egy  művészeti Iskolába tanárnak, ahol  az elbeszélgetést  követően  szóban közölték vele, hogy nem őt választották. Tehát  Mitru Tímea nem áll és nem is állt  állami fenntartású iskola alkalmazásában, így jogviszonyának megszűntetésére sem kerülhetett sor egyik intézményünkben sem” – írták a Hír24-hez eljuttatott közleményükben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik