Szórakozás

Ők a legbotrányosabb szépségek

Kocsis Korinna nevét az egész ország megismerte. A fiatal szépség nem vette át a neki járó koronát és ezzel beírta magát a szépségversenyek történetébe. Nem ő azonban az egyetlen balhés királynő, összegyűjtöttük a legdurvább hazai botrányokat.

A sort Bálint Antóniával kezdjük, aki mint ismert, 1991-ben megnyerte a Miss Hungary versenyt, de aktfotói miatt megfosztották a címtől. Antónia ezt nem hagyta annyiban, mert a szerződésében nem szerepelt, hogy erotikus fotók nem készülhetnek róla. Perre ment, amit aztán 1997-ben meg is nyert. Még a nyereményautó költségeit és annak felhalmozódó kamatait is megtérítették neki.

Fotó: Facebook

A félakt az akt?!”

Papp Zsófit 2009-ben zárták ki A Királynő című produkcióból, félakt képei miatt. Akkor még az RTL Klubon futott a műsor és a dolog érdekessége nem is a kizárás, hanem az, hogy egyszerre több kamera is vette, ahogy közlik a fiatal lánnyal a rossz hírt.

Timosenko és Szunai Linda

A Miss World Hungary 2011 címet viselő Szunai Linda is Hajdú Péterrel rúgta össze a port korábban. Egy ideig még olyan hírek is felröppentek, hogy a csinos lányt megfoszthatják a koronájától, mert a világverseny előtt nem szakértőkkel készült fel. A Frizbi műsorvezetője szerint Linda haja sem volt megfelelő a nemzetközi döntőn és a „Timosenko frizura” is hozzájárult ahhoz, hogy a lány nem került be a legjobb tizenötbe. Szunai egyébként Makány Márta divattervezővel sem akart együtt dolgozni, mert állítólag „utcasarkinak” nevezte őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik