Szórakozás

Ez lett az egykori szépségkirálynőből

Szunai Linda is azok között a diákok között van, akik fellélegezhetnek, ugyanis az egykori szépségkirálynőt felvették a főiskolára.

Szinte a fél nyarat végigizgulta Szunai Linda. Az egykori szépségkirálynő ugyanis felvételizett a Kodolányi János Főiskolára, és bízott benne, hogy fel is veszik majd. Két nappal ezelőtt hazánk szépe megkönnyebbülten lélegzett fel, amikor megkapta a felvételijét igazoló sms-t.

„Igen, már tudom az eredményt. Úgy néz ki, hogy felvettek. Szeptembertől a Kodolányira fogok járni, kommunikáció- és médiatudomány szakra” – mesélte ujjongva a Hír24-nek Linda.

Addig azonban igyekszik kiélvezni a nyár és a szabadság minden pillanatát. „Nem ünnepeltem meg a felvételim, csupán anyukámmal együtt örültünk. Lehet, hogy sikerül majd családostól külföldön nyaralnunk, utána pedig, ha minden jól megy, a Sziget-fesztiválra is szeretnék kimenni a kedvenc zenekarom koncertjére” – számolt be nyári terveiről a szépség, aki szeptembertől teljes gőzzel csakis a főiskolai tanulmányaira koncentrál majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik