Szórakozás

Kocsis Korinna bizonyítsa az igazát!

Kocsis Korinna (Kocsis Korinna)
Kocsis Korinna (Kocsis Korinna)

Kocsis Korinnát tartják most a legbotrányosabb szépségkirálynőnek, nem ő azonban az egyetlen, aki kiáll az igaza mellett. Bálint Antónia azt javasolja a fiatal lánynak, ha kell, a végsőkig menjen el.

A Szépségkirálynőben történt botrány kapcsán nem akarok egyik oldalra sem állni, de azt javaslom Korinnának, hogy ha tudja bizonyítani az igazát, akkor menjen el a végsőkig” – mondta Bálint Antónia, aki, mint ismert, 1991-ben megnyerte a Miss Hungary versenyt, de aktfotói miatt megfosztották a címtől.

Antónia ezt nem hagyta annyiban, mert a szerződésében nem szerepelt, hogy erotikus fotók nem készülhetnek róla. Perre ment, amit aztán 1997-ben meg is nyert. Még a nyereményautó költségeit és annak felhalmozódó kamatait is megtérítették neki.

„Nem ismerem Korinna szerződését, és nem is értem, hogy miért indult el ezen a versenyen, hisz benne volt a pakliban, hogy esetleg nyer. Azonban, ha tényleg be tudja bizonyítani azt, amit mondott vagy legalábbis sugallt, akkor tartson ki, mert a bíróság valószínűleg őt igazolja majd. De ha csak a levegőbe beszélt, akkor nagy butaságot követett el” – állítja Antónia, aki annak ellenére pártatlan, hogy korábban Hajdú Péter kedvese volt.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik