Szórakozás

Korinna: Foglalkozzanak a győztesekkel!

A Szépségkirálynő verseny balhés szépsége, Kocsis Korinna úgy gondolja: nem Hajdúék, hanem a bíróság fogja eldönteni, hogy valóban szerződést szegett-e.

A Szépségkirálynő című műsor kapcsán már napok óta Kocsis Korinnától hangos a sajtó. Mint ismert, a fiatal lány nem vette át a szépségkirálynő-választáson a Miss Intercontinental címért járó koronát és a Facebookon azt írta korábban, hogy jelentős és folyamatos “ellenszélben” kellett helytállnia a versenyen.

“Nagyon szépen köszönöm azt a hihetelen mértékű szimpátiát és támogató hozzászólást, melyet a Miss Intercontinental Hungary szépségkirálynői címről történő lemondásommal kapcsolatban nyilvánítottatok ki felém. Nagyon jól esik, hogy ilyen sokan értettétek meg és támogatjátok döntésemet azzal, hogy mellém álltok. A magam részéről a szombati szépségkirálynő választással kapcsolatban a versenyen tett lemondásommal és annak indoklásával lezártnak tekintettem az ügyet, de a versenyt szervező cég több fórumon és médiában is perrel fenyegetett, ezért ez most úgy tűnik nem így lesz. Arra viszont szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szervező cég kijelentése, miszerint szerződésszegést követtem el nem tény, hanem csupán az ő állításuk, aminek megalapozottságát és jogosságát kizárólag a Bíróság hivatott eldönteni” – írta ma Korinna a Facebook-oldalán, aki – ahogy tegnap a Hír24-nek is elmondta – a szerződése miatt nem tudja kifejteni a véleményét.

“Viszont ahogy eddig sem tudtam, úgy a jövőben sem áll módomban ebben a kérdésben a média részére a szerződéses kötelezettségeim miatt nyilatkozni, miközben ők folyamatosan velem kapcsolatban minden eszközt megragadnak, hogy állításaikat bizonygassák. Így az általuk tett újság- és tv-nyilatkozatok lejáratásomra irányuló kijelentéseinek stílusával és valóságtartalmával kapcsolatban sem áll módomban a véleményemet a szerződés lejártáig elmondani. Ezért is kérem, hogy az érintettek ne keressenek engem, hanem foglalkozzanak a győztesekkel” – írta Korinna, aki sok sikert kívánt a szépségverseny győzteseinek.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik