Szórakozás

Megúszhatja Korinna, ha bocsánatot kér

Kocsis Korinna (szépségkirálynő, Kocsis Korinna)
Kocsis Korinna (szépségkirálynő, Kocsis Korinna)

A szépség egy csapással kihúzhatja magát a pácból, ha visszavonja a vádakat.

Mint ismert, Kocsis Korinna szombat este visszautasította A Szépségkirálynőben neki ítélt Miss Intercontinental címhez járó koronát. A szépség ezzel nagy bajba sodorta magát, a verseny vezetősége ugyanis milliós pert helyezett kilátásba ellene. A Blikk információi szerint azonban, ha Korinna nyilvánosan bocsánatot kér és visszavonja a vádakat, akkor nemcsak a bírósági eljárás maradhat el, de az is előfordulhat, hogy a kártérítést megússza.

Fotó: MTI

“Nekünk nem a pénz vagy a per fontos, hanem hogy kiderüljön az igazság. Ezért ha Korinna nyilvánosan bocsánatot kér, és elmondja, hogy tisztességesen bántunk vele, és szó sincs semmilyen csalásról, akkor eltekintünk a pertől. Nekünk az számít, hogy tisztázódjon az ügy” – mondta a lapnak Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője.

Kata azt is hozzátette, hogy bár a szerződése miatt Korinna korábban nem nyilatkozhatott senkinek, már feloldották a tilalmat, így most már hivatalosan sem minősül szerződésszegésnek, ha a lány elmondja a konkrét vádjait, vagy netán nyilvánosan bocsánatot kér.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik