Szórakozás

Kocsis Korinna: Nem foglalkozom a kritikákkal!

Kocsis Korinna (szépségkirálynő, Kocsis Korinna)
Kocsis Korinna (szépségkirálynő, Kocsis Korinna)

A Szépségkirálynő című műsorban történt botrány óta mindenki Kocsis Korinnára kíváncsi. A 22 éves lányt azonban nem érdeklik a kritikák, és csak a karrierjére koncentrál, jövő héten ugyanis Párizsba utazik.

Kocsis Korinna a szerződése miatt továbbra sem nyilatkozik a TV2 szépségversenyével kapcsolatban, de a Hír24-nek mesélt a terveiről és arról, hogy a történtek után mit vár még a szépségipartól.

„A modellmunkáim miatt jövő héten Párizsba utazom, rá két hétre pedig Milánóba. Ez a nyár szerencsére erről fog szólni. Nem foglalkozom a kritikákkal, és próbálok a karrieremre koncentrálni. Nem tervezem, hogy a közeljövőben szépségversenyen induljak, de ettől függetlenül nem akarok nagyon eltávolodni a szépségipartól. Eredetileg kozmetikus vagyok, de szeretnék főiskolára menni. Érdekel a kereskedelem és a marketing” – állítja Korinna, aki sokkal több felkérést kap azóta, hogy a fogorvos amerikai filmbe illő mosolyt varázsolt neki.

„Nemcsak esztétikai, de egészségügyi szempontból is fontos volt, hogy megcsinálják a fogaimat. Mindenesetre tény, hogy azóta sokkal több modellmunkám van” – mesélte a fiatal lány, akit A Szépségkirálynő című műsor óta még inkább megtalálnak a férfiak.

„Minden nőnek jól esik, ha bókolnak neki, de nekem már négy éve komoly kapcsolatom van, és nagyon boldogok vagyunk. A párom szerencsére mindenben támogat” – tette hozzá Korinna.

Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik