Szórakozás

Milliókra perlik a balhézó szépségkirálynőt

Kocsis Korinna  (Kocsis Korinna )
Kocsis Korinna  (Kocsis Korinna )

Kocsis Korinna nagyon rosszul járt azzal, hogy a szombati szépségkirálynő-választáson nem vette át a Miss Intercontinental címért járó koronát. Most Hajdúék milliókra perlik.

“Jogi úton próbáljuk a jó hírnevünket visszaszerezni” – kezdte a Hír24-nek Sarka Kata, a Magyarország szépe Kft. ügyvezető igazgatója.

„Korinna megszegte a szerződésében foglaltakat. Ez nagyon összetett dolog, de a lényeg, hogy minimum 2-3 millió forintos kártérítési igényre számíthat. Az ügyvédünk szerint Vígh Diát is perelnünk kellene azért, mert ő is azt sugallta a Facebook-oldalán, hogy nem volt tisztességes a verseny, de az ő esetében egyelőre nem döntöttünk. Ő a tízedik helyen végzett, így azt gondolom, hogy inkább a keserűség beszél belőle. Egyébként a kártérítési összeget mindenképpen felajánljuk majd jótékonysági célra” – mondta Kata, akit nagyon megvisel, hogy a TV2 A Szépségkirálynő műsora kapcsán nem a győztesekről beszélnek, hanem a kialakult botrányról.

Fotó: Rozmanitz Gábor

“Elkeserít és meg is ijeszt ez a helyzet. Utólag visszagondolva Korinna viselkedése egy két éven át tartó bosszú eredménye. 2011-ben a férjem és Andy Vajna kizárták a versenyből, mert korábban már megnyerte a Miss Earth versenyt, ezért nem indulhatott, hiszen ugyanaz a versenyző nem nyerheti meg kétszer ugyanazt a címet. Idén azonban Miss Earth helyett Miss Intercontinental volt a harmadik helyért járó cím, ezért nem láttuk indokoltnak, hogy Korinna ne versenyezhessen. Utólag visszagondolva lehet, már a castingon botrányt akart csinálni, csak ő maga is meglepődött azon, hogy továbbjutott” – állítja Sarka Kata, aki szerint Korinna már a döntő előtt elégedetlenkedett.

“Korinna pár órával a verseny kezdete előtt kijelentette, hogy nem hajlandó a kiválasztott estélyi ruhájában versenyezni. Bár eddig erre sem volt példa, úgy döntöttük, hogy elvisszük Benes Anitához, de a felkínált tíz csodaszép ruha egyike sem felelt meg számára” – tette hozzá.

Fotó: TV2
Korinna mindenkit megdöbbentett azzal, hogy nem vette át a koronát

Konkoly Ági korábbi szépségkirálynő, illetve Korinna felkészítő mentora szerint a lány nagyon sokat panaszkodott a megmérettetés előtt.

“Azt mondta, hogy úgy érzi, hogy fúrják és nem szerepel eleget. Mindennap hívott, hogy tegyek fel még több képet róla a Facebookra. A táborban egyébként kedves volt és barátságos, úgy gondolom, szerencse, hogy ez az egész most bukott ki, nem pedig a világversenyen” – állítja Ági.

Természetesen kerestük Korinnát is, aki pont a szerződésére hivatkozva nem akart nyilatkozni, mint mondta lezártnak tekinti az ügyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik