Szórakozás

Hajdúék perlik az acsarkodó szépségeket

kocsis korinna, kocsis korina (kocsis korinna, )
kocsis korinna, kocsis korina (kocsis korinna, )

A koronát visszautasító Kocsis Korinna után Vígh Diána is megdöbbentette a közönséget kijelentéseivel, miszerint csalás volt A Szépségkirálynő verseny eredményhirdetése. A lányok perre számíthatnak.

Úgy tűnik, nem elég A Szépségkirálynőben szerzett hírnév sem Kocsis Korinnának, sem pedig Vígh Diánának: előbbinek nem elég, hogy nem kellett az “alacsonyabb rangot jelentő” korona, de még a zsűrit és az egész versenyt is csalással vádolja, csakúgy, mint Vígh Diána. A végül megválasztott három szépségkirálynő nevét valószínűleg kevesebben ismerik majd, mint a Miss Intercontinental címet kevesellő és a koronát visszautasító szépségverseny-veterán Kocsis Korinnáét, aki már jelezte, több szépségversenyen nem indul többé.

Kocsis Korinna – Fotó: TV2

A korona visszautasítása után Vígh Diána döbbentette meg a nagyvilágot, közösségi portálján ugyanis ezt írta: “A mai versenyről csak annyit, hogy a szüleim a zsűri mögött ültek és szó szerint hallották, hogy nem a szavazatok számítanak, konkrétan üres papírokat szedtek össze. Közjegyző nincsen, a zsűri pontjait pedig egy perc alatt összesítik. Mindenesetre hajrá Korinna, és gratulálok a győzteseknek, akiket Hajdú Péter kiválasztott.”

Hajdúék persze szintén nem késlekedtek a válasszal.

“Nagy valószínűséggel mindkét lány ellen perek indulnak majd, hiszen a lányok megnyilvánulása alapján ezt már több zsűritag is kilátásba helyezte, és nem csak a cégünk, de a férjem hírnevét is megsértették érzésünk szerint” – mondta a Borsnak Sarka Kata, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető-igazgatója.

A háború tehát tovább folytatódik, biztosítva ezzel a hírnevet minden résztvevő számára, kivéve talán a nyertes szépségeket, akik valószínűleg csak kapkodják koronás fejüket. A szépség pedig továbbra is szubjektív marad, bár úgy tűnik, ezt sokan vonakodnak elismerni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik