Szórakozás

Van, aki így érkezik a forgalmi vizsgára

vezetes(960x640)(1).jpg (vezetés, )
vezetes(960x640)(1).jpg (vezetés, )

Féktelen autóshajszával igyekezett egy brit tanuló vezető a jogosítványhoz szükséges gyakorlati vizsgára a rendőrséggel a nyomában.

A 24 éves Mitchell Gough-t eredetileg az anyja vitte volna a tesztre, ám az asszony kocsija lerobbant, nem tudott fiáért menni. A férfi erre apja BMW-jével maga indult útnak. Balszerencséjére a gloucesteri rendőrség épp egy lopott BMW után kajtatott, és gyanús lett nekik a férfi kocsija. Megállították, ám amikor az ajtó kinyitását kérték tőle, fejvesztve elhajtott.

Egész jó tanfolyamra járhatott, mert nyolc percen át nem tudták elfogni a rendőrök. A tanuló vezető 110-zel száguldott 50 kilométer per órás övezetekben, piros lámpákon hajtott keresztül, volt, hogy a szemközti sávban szlalomozott a forgalommal szemben. Végül nem a rendőrség kényszerítette megállásra, hanem egy parkoló autó, amelynek nekiment. Még ekkor sem adta fel. Kipattant kocsijából, és a hajsza gyalog folytatódott. Ebben már eredményes volt a rendőrség.

A férfi ezek után nem jelent meg vizsgáján, de ha sikeresen leteszi, akkor sem vezethetett volna két és fél évig. Ennyi időre tiltották ki az utakról. Kapott még fél év felfüggesztett börtönt és 1400 font – félmillió forint – bírságot – adta hírül a The Daily Mirror című brit lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik