Szórakozás

Három hét múlva utcára teszik Uhrin Benedeket

Lezárta a rendőrség a nyomozást Uhrin Benedek és fia, Attila lakásmaffiaügyében. A zsaruk nem találtak bűncselekményre utaló jelet.

Mint ahogyan megírtuk, a magyar show-biznisz egyik legmeglepőbb figurája állítólag a lakásmaffia áldozata lett. Uhrin Benedek márciusban tett feljelentést, az ügyet pedig máris lezárták. A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló jelet, így hivatalosan már nem sok mindent tehetnek véres verejtékkel megszerzett lakásukért.

„Fellebbezünk, mert a rendőrség nem vizsgált meg minden körülményt. Meghallgatták az ingatlanos vállalkozókat és ügyvédjüket, hárman egybehangzóan állították, hogy pontosan ismertették a szerződés tartalmát a lakás vásárlójával. A feljelentett vállalkozó időközben kiegyenlítette a tulajdoni lapra bejegyzett végrehajtás 800 ezer forintos összegét, amelyen kívül a szerződés szerint nincsen más tartozás. Csakhogy újabb 1 millió 300 ezer forintos korábbi Főtáv- és díjbeszedő-adósság derült ki, ami most kerül végrehajtásra. Ennek ellenére az ingatlanos azt állítja, Uhrinék még tartoznak neki egymillió forinttal, ezért három hét múlva kiteszi őket a Havanna-lakásból, amiért 9,5 milliót fizettek, mégsem került a nevükre. Arról nem beszélve, hogy a XVIII. kerületi polgármesteri hivatal vagyongazdálkodási osztálya értékbecslést adott, hogy ugyanott, ugyanakkora lakás 6 millió 201 ezer forintot ér tehermentesen” – magyarázta a Blikknek az értékkülönbözetet Szabó Erzsébet, az Uhrin Benedeknek segítő Sors Társak Egyesület elnöke.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik