Szórakozás

Átverte a lakásmaffia: Uhrin Benedek hajléktalanná válhat

Májusban elárverezik az otthonunkat, és hajléktalanok leszünk. De én nem akarok az utcán meghalni! – mondta az énekes a Blikknek.

Uhrin Benedeknek idős kora ellenére ezrek csápoltak a Sziget-fesztiválon, dédunokakorú fiatalok őrjöngtek, amikor a bácsika rákezdett Rebeka című nótájára. A rivaldafényből az elmúlt években visszavonult, beteg fiával, csendesen, de nyugodtan éldegélt Uhrin Benedek. Tavaly azonban eldöntötte: szülővárosából, Gyomaendrődről a fővárosba költözik, hogy még egyszer, talán utoljára felfedezzék, újra beindítsa zenei karrierjét.

„A színpad volt az életem, így eladtuk a vidéki házat, és vettünk egy másikat Budaörsön. Csakhogy a fiammal rájöttünk, hogy egyikünk sem bírja már a hólapátolást, a kert gondozását. Egy társaházi lakást kerestünk, és rábukkantunk erre” – mutatott körbe az idős énekes.

A beköltözés után derült ki, hogy illegálisan van áram a lakásban, valaki megbuherálta az órát, s csak így lehetett villany. A tudtomon kívül azonnal áramtolvaj is lettem. Hiába fizettük ki a kilenc és fél millió forintot, a lakás még most sem került a nevünkre tavaly november óta, mivel az eladónak esze ágában sem volt rendezni a tartozásokat, amelyek mind ott virítanak a tulajdoni lapon is – nyilatkozta a Blikknek Benedek.

A cikk folytatása itt olvasható!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik