Szórakozás

92 évesen az utcára kerülhet Uhrin Benedek

A magyar showbiznisz egyik legmeglepőbb figurája a lakásmaffia áldozata lett. Minden vagyonát kicsalták tőle, és még további milliókat követelnek rajta. Ha nem tud fizetni, beteg fiával tavasszal hajléktalan lehet.

Uhrin Benedek Rebeka című slágerére pár éve még óriási közönség tombolt, fellépésről-fellépésre hívták, és tévéműsorok vendége volt. Most viszont óriási bajban van, és pár hónap múlva az utcára kerülhet. A 92 éves táncdalénekes és szellemi fogyatékos fia a lakásmaffia áldozatai lettek.





A Gyomaendrődön töltött évek után egy fővárosi, két szobás lakást vettek meg 9,5 millió forintért novemberben. Viszont azóta sem ők a tulajdonosok. Nem sejtették, hogy kisemmizhetik őket, ugyanis a tulajdonos ígérete ellenére mindeddig egyetlen forintot sem rendezett a tulajdonlapon feltüntetett tartozásokból. Mindemellett Benedek bácsiék tudtukon kívül áramtolvajok is lettek, ami további következményekkel jár. Ha záros határidőn belül nem oldódik meg a probléma, májusban elárverezhetik lakásukat, de erre ők még gondolni sem mernek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik