Szórakozás

Luxusnyaralással sokkolnak Schoberték

Scoberték (Scoberték)
Scoberték (Scoberték)

Elképesztő pompában élvezhetik kedvenceik közelségét a Norbi-módszer fanatikusai. Már aki megteheti. A legtöbbek számára megfizethetetlen program reklámozása kiverte a biztosítékot a Facebookon.

Nem először toboroz résztvevőket a Schobert házaspár nem kétfilléres nyári táborához. A Facebook-oldal követői egymásnak – és Norbiéknak – estek.

“A fotók megmutatják, hogy milyen csodálatos helyre megyünk a nyáron! Réka ismét szervezi a külföldi Alakreform tábort! Egy új luxushotelben leszünk (…), tökéletes kényelemben és kiszolgálásban lesz részünk: ultra all inclusive ellátás, update szerinti étkezés! Minden nap 90 perces Alakreform edzésen hozhatod formába magad, izgalmas előadásokon vehetsz részt, amelyeket én tartok majd. A mi csapatunkkal garantált a jókedv és a vidámság, optimizmus és a fergeteges hangulat! Ha tetszik, oszd meg ezt a bejegyzést, hogy barátaid, ismerőseid is értesüljenek erről a páratlan lehetőségről. 339 900,- Ft/fő” – olvasható.


Fotó: Facebook

És mint ahogyan tavaly, Rékáék most sem teszik zsebre, amit kapnak. Oldaluk árérzékenyebb komentelői dicsekvésnek, hivalkodásnak, vérlázító puccparádénak, vörös posztónak és még mi mindennek tartják a felhívást, és bár a nyaralásra máris van jelentkező, a legtöbb diétázó háziasszony legfeljebb csak álmodozhat arról, hogy Rékával és Norbival töltse a vakációt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik