Szórakozás

Világkörüli Jimmy-koncerteket szervez a Zámbó család

Külföldön is őrizni fogják Zámbó Jimmy emlékét. A jövőben ugyanis egy világjáró turné keretén belül ismerkedhetnek meg a dalaival a távolba szakadt magyarok - legalábbis ezt tervezi a tragikusan elhunyt énekes családja és a menedzser.

Persze a külföldi koncertek mellett hazánkban is jócskán terveznek fellépéseket, amikkel a tizenkét éve létező Zámbó Jimmy-emlékestet bővítik tovább.

“Teljes családi egyetértés alapján döntöttünk úgy, hogy megaturnét rendezünk. Jimmy emlékéhez méltó koncerteket szeretnénk” – ma­gya­rázta a Blikknek Zámbó Árpy, aki meggyőzött egy tapasztalt menedzsert, Földesi Gyulát, hogy szervezze meg a fellépésszériát.

A tervek szerint az egyenként nagyjából két és fél óra hosszú koncerteken egyszerre négy-hat előadóművész szerepel majd, akik természetesen a Király nótáit fogják énekelni. Sok sztárral tárgyalunk, Heller Tamás, Lakatos Krisztián, L. L. Junior, Kökény Attila, Stone, Bunyós Pityu, Majka, a Nyári lányok, Zámbó Krisztián, VV Béci és Oláh Gergő is fel fog lépni velünk, legalábbis úgy néz ki.

“Egy hónapon belül kezdünk. Megyünk Erdélybe, a Vajdaságba, Újvidékre, Szlovákiába, Ausztriába, de Sydney, London és Miami is a lehetséges helyszínek között található. Egy ilyen turné állomásonként több millió forintba is kerülhet, a pénzt nekem kell előteremtenem. Bízom benne, hogy a támogatók nem úgy állnak hozzá, hogy ebből anyagi hasznot szeretnénk kihúzni. Nekünk ugyanis az a célunk, hogy ezek a dallamok soha ne múljanak el” – mondta a lapnak Földesi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik