Szórakozás

Jimmy a szeretőjével járt haza

Igazi édeshármasban élt Zámbó Jimmy: egyszerre lakott együtt Zámbó Krisztián anyjával, Verával és az időközben barátnőjévé lett Edit asszonnyal.

Zámbó Krisztián új, Ide lőjetek című könyvében fellebbenti a fátylat a Zámbó család összes szennyeséről.

“Hét hónapos terhes voltam a Krisztiánnal, amikor először észrevettem, hogy van valami köztük. Imi és Edit között. Igazából akkor még csak az Edit részéről volt egy erősebb közeledés. De persze a férjemet sem kellett félteni. Krisztián édesapja sosem volt hűséges típus, szerette a szép lányokat, biztos, hogy volt kaland, voltak kalandok mellettem is. A felesége voltam ugyan, de tudtam, hogy neki minden szerelme mellett voltak kalandjai is. Ő ilyen volt, vagy elfogadja valaki, vagy nem. Én elfogadtam. De akkor, hét hónapos terhesen ezt elég nehéz volt elviselni” – meséli Zámbó Krisztián könyvében a fiú édesanyja, Csoma Vera.

“Krisztián kétéves lehetett, amikor a dolog Imi és Edit között újraindult. Igazából az Edit nem hagyta őt békén. Folyton kereste, és hát Imit elég könnyű volt elcsábítani. (…). Ez 1983-ban lehetett. Már nem emlékszem pontosan, de akkoriban váltunk el, viszont utána igazából még három évig együtt éltünk. Bár nem volt egyszerű, tűrtem. (…) Egy darabig még a válás után is együtt laktunk Imivel, de az már szörnyű volt. Mivel mindig odajárt az Edit is. Kellemetlen volt az egész. Nekem iszonyúan nehéz volt ezt az egészet végigcsinálni és végignézni. Aztán egy idő után, pontosabban 1986-ban költöztünk végül külön” – idézi Vera szavait a Blikk.

(Forrás: RTL Klub)

Krisztin még nagyon kicsi volt ahhoz, hogy értse, mi is történik körülötte, de az neki is feltűnt: valami nincs rendben. “Megmondom őszintén, hogy nekem akkor még nem tűnt fel semmi. Nem tapasztaltam semmit abból, hogy mi van Edit és apu között. Csak azt tudtam, hogy apu egyre többet vitatkozik anyuval. Anyu egyre idegesebb volt. De ők nagyon sokáig titkolták ezt a dolgot előlem. Mindig úgy mutatták, hogy ők anyuval még együtt vannak. De igazából akkor már elkezdett széthullani a családunk” – írja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik