Szórakozás

Ezt üzente apja Zámbó Krisztiánnak a túlvilágról

Zámbó Krisztián jósnőhöz ment, aki megmondta neki a tutit, de még annál is többet. A jövendőmondó arról is beszámolt az X-Faktor felfedezettjének, hogy elhunyt édesapja mit üzen neki a túlvilágról.

Zámbó Krisztiánnak nincsenek titkai rajongói előtt. Erre utal az is, hogy a jósnőhöz sem egyedül ment, hanem az RTL Klub Reflektor magazinjának stábjával, így aztán ország-világ tudomást szerezhetett arról, hogy az elhunyt Jimmy mit gondol fia teljesítményéről és mit javasol neki.

Krisztián láthatóan szorongva ült le a kártyavető asszony elé, aki nem kímélte az énekest, és könyörtelenül a képébe vágta az igazságot. Elmondta, hogy az emberek egy része veszteséget kíván neki, persze olyanok is vannak, akik szeretik. Na, ezt egyébként kártya nélkül is megmondtuk volna Krisztiánnak. Na de nézzük tovább, miről tájékoztatta a javasasszony Jimmy fiát. Hát arról, hogy a kártya szerint Krisztián hamarosan bebizonyítja majd az embereknek, hogy ő kicsoda. Reméljük lesz rá ideje és nem viszi el őt is a világvége.

A jósnő azonban ennél bizarrabb dolgot is állított, mégpedig azt, hogy az elhunyt Jimmy folyamatosan kommunikál a fiával, éppen ezért azt kérte tőle, figyeljen az álmaira. Állítólag azt is látja, hogy Krisztián tele van lelki problémákkal. Megjegyezzük, ezt a nézők is észrevették, és a műsort figyelemmel kísérő pszichológusok is, akik egyébként szívesen segítenének is a Zámbó fiún.

Jimmyt a jósnő szerint megviseli, hogy szomorúnak látja a fiát, azt szeretné, ha „kitörne belőle a boldogság” – fogalmazott a jósnő, aki arról is biztosította az X-Faktor felfedezettjét, hogy édesapja mindig vele van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik