Szórakozás

Rátalált a szerelem Bencsik Tamarára

Külföldi karrierbe kezdene Bencsik Tamara, aki nagyon nehéz éven van túl. A 2008-as Megasztárban feltűnt énekes tavaly nyáron mély depresszióba esett, mert elveszítette az édesanyját, és véget ért az előző, négy évig tartó kapcsolata is.

“Ma már jól vagyok, de még olykor elsírom magam. Lefogytam nyolc kilót, mindenki nagyon aggódott értem. Anyukám olyan volt nekem, mint a legjobb barátnőm, és ő volt az igazi támasz az életemben, miután édesapámat fiatalon elveszítettem. Nagyon hiányzik” – mesélte a Vasárnapi Blikknek Tamara, akinek a nővérei segítettek feldolgozni a fájdalmat.

Fotó: TV2

A nehéz időszakot minden bizonnyal az is segített lezárni, hogy Tamarára pár hónapja újra rátalált a szerelem egy lemezlovas személyében.

“Munkakapcsolatból lett szerelem a miénk Gergővel, először csak rendezvényeken találkoztunk. Tetszett nekem az a stílus, amit ő játszik, megkértem, hogy hallgassa meg a dalaimat, és elkezdtünk találkozgatni, amiből mára szerelem lett. Már vannak közös dalaink is” – árulta el az énekesnő, aki nemrég teljesen új külsőre váltott, így járt szerelme kedvében.

“Tetszett Gergőnek a rövid szőke frizurám, amikor megismerkedtünk, de azért bevallotta, inkább az jön be neki, ha egy lánynak hosszú a haja. Meghosszabbítottam hát, és befestettem sötétebbre a fürtjeimet. Szerencsés ember vagyok, mert a párom mindenben támogat. És mivel a közös munka is jól megy, napról napra születnek az új zenék, amelyeket együtt írunk. Már Németországból is kaptunk megkeresést” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik