Szórakozás

Óránként négyezerért bárki megkaphatja Bencsik Tamarát

Bencsik Tamara (Bencsik Tamara)
Bencsik Tamara (Bencsik Tamara)

A megasztárost addig nyüstölték volt diákjai, hogy ismét énektanárnak állt. Azok jelentkeznek hozzá, akik kedvelik a stílusát.

Bencsik Tamara tavaly egyszer már próbálkozott énektanítással, akkor tíz-tizenöt diákja is volt. A megasztáros aztán többi elfoglaltsága miatt lemondta az órákat, de most mégis újra fogadná az énekelni vágyók jelentkezését.

Fotó: TV2

“Sokan írtak, hogy újra szeretnének nálam tanulni, én pedig úgy döntöttem, hogy bezsúfolom őket az egyébként sajnos nagyon sűrű napjaimba. Persze mielőtt elkezdenék dolgozni valakivel, először meghallgatom, hogy hogyan énekel és együtt eldöntjük, hogy tudunk-e majd együtt dolgozni” – mondta a Hír24-nek Bencsik Tamara.

A megasztáros elárulta, hogy minden énekóra négyezer forintba kerül, ezidő alatt pedig hangképzéssel, légzésgyakorlatokkal és komplett zeneszámok betanulásával foglalkoznak.

“Legtöbbször azok jelentkeznek, akik szeretik, ahogyan énekelek. Ez nem meglepő, ugyanis ez egy jó lehetőség azoknak, akik kedvencüktől tanulnának. Én is szívesen vennék részt Beyoncé énekóráján, ha képzést indítana” – tette hozzá Tamara.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik