Szórakozás

Így villantott mellet Bencsik Tamara

Az énekesnő készülő tetoválását szerette volna megmutatni a rajongóinak, de a fotón szexi domborulatai is jól kivehetők.

Bencsik Tamara már hetek óta tetováltat. Rendszeresen jár vissza a mesterhez, hogy végre elkészüljön a fél oldalát beborító óriási kottákból és virágokból álló mű. Tamara néhány napja megosztott egy fotót rajongóival a már majdnem kész tetoválásáról. A félmeztelen énekesnő azonban többet mutatott meg magából mint amit szeretett volna. Ennek persze a rajongói nagyon örültek.

Tamara a fotón kezével próbálja takarni nemrég műtött melleit, de a kép mégis túl sokat sejtető lett. A szemfüles férfi netezők máris megosztották az énekesnő szexi fotóját, rövid időn belül több ezer emberhez jutott el a kép.

Bencsik Tamara azonban nem szégyenlősködik, a Hír24-nek azt mondta, hogy egyáltalán nem érzi kihívónak a fotót. A volt megasztáros tetoválása egyébként már majdnem teljesen elkészült, már csak egyetlen utolsó “varrásra” kell elmennie. Azt ígérte, a kész tetkót büszkén megmutatja majd országnak, világnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik