Szórakozás

Csúnyán hírbe hozták a dúskeblű megasztárost

A Hír24 megtudta: több magyar hírességet is kitiltottak budapesti szórakozóhelyekről. A pletykák szerint Bencsik Tamara is ilyen helyzetbe került, ám ő ezt cáfolja.

“Minden klubnak van egy VIP-listája és egy tiltólistája is, amelyet megkap a személyzet. Általában azokat nem engedjük be, akik korábban balhét csaptak, vagy akik nem fizették ki a számlájukat. A tiltólistánkra az évek alatt több ismert ember is felkerült, ám azt nem szeretném elárulni, hogy kikről van szó” – mondta a Hír24-nek egy belvárosi exkluzív klub tulajdonosa.

Információink szerint több klubnak is van hasonló tiltólistája, amelyeken a pletykák szerint mások mellett Bencsik Tamara is szerepel.

A Hír24 megkereste az állítólagosan kitiltott hírességet. Bencsik Tamara nem tud arról, hogy ő ilyen listán szerepelne, de már ő maga is hallott olyanokról, akik valami miatt nem tehetik be a lábukat egy-egy helyre.

“Sohasem balhézom és odafigyelek arra, hogy ne igyak túl sokat. Legtöbbször a fellépéseimen bulizom ki magam, csak nagyon ritkán járok szórakozóhelyekre. Persze tudok olyan emberekről, akik bizonyos okok miatt ki vannak tiltva egy-egy klubból. Ezek az emberek nyilvánvalóan nem reklámozzák ezt, hiszen óriási szégyen, ha valaki tiltólistára kerül” – árulta el Bencsik Tamara.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik