Szórakozás

Tiniként megerőszakolták a TV2 műsorvezetőjét

vámos erika (vámos erika)
vámos erika (vámos erika)

Alkoholista apa halála, nemi erőszak, öngyilkossági kísérlet. A 13 éves Vámos Erikával ez egyetlen hónap alatt történt. A TV2 műsorvezetőjének tragédiáját még a barátai sem ismerték.

Ezekért a tragédiákért nem álltam sorba. Miért szégyellném? – felelte a Bors munkatársának Vámos Erika, amikor az arról kérdezte, hogy nem fogja-e megbánni őszinte vallomását.

A Több mint testőr műsorvezetőjének múltja talán választ ad arra is, hogy a kifejezetten csinos és sikeres nőről miért nem íródott soha egyetlen olyan újságcikk sem, amely arról szólt volna, hogy szerelmes. Az akkor történtek egész életére kihatottak, máig nem heverte ki gyermekkora legtragikusabb heteit.

„A főváros XVII. kerületében nőttem fel, kertes házban. Átlagos körülmények között éltünk, talán lehettünk volna szerető család is, ha édesapámat nem ejti rabul az alkohol. Kizárólag tántorogva láttam, józan pillanataira alig emlékszem. Ha ivott, erőszakos volt, éjszakánként verte az anyámat, aki tehetetlenül tűrte. A halálát is a pia okozta. Fel akart menni a padlásra részegen, leesett, és koponyalapi törést szenvedett”  – mesélte a napilapnak  a tévés.

Az alig 13 éves Erika a temetés előtti napon fodrászhoz indult, amikor a buszmegállóban a szomszéd lány barátja állt meg az autójával…

„Jól ismertem a fiút, önkéntes rendőrként dolgozott. Többször járt már nálunk. Felajánlotta, hogy elvisz, de a kiserdőben kötöttünk ki. Néhány perc alatt történt minden. A következő éles pillanatom az, hogy egy papírzsebkendővel a kezemben állok és a távolodó autót nézem” – idézte fel megerőszakolásának borzalmas történetét. Erika azt sem tagadja, hogy ezt követően öngyilkossági kísérletet követett el, de szerencsére édesanyja időben hazaért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik