Szórakozás

Műtét nélkül gyógyult meg a magyar híresség

Egyre több híresség csalódik a hagyományos orvoslásban, és keres gyógyírt betegségére az alternatív gyógymódok között.

Gerincproblémájáról és gyógyulásáról vallott Kálloy Molnár Péter a TV2 kamerái előtt. A színész elmesélte, hogy időről időre rettenetes hátfájás kínozta, de kínjai egy darabig előbb-utóbb mindig csillapodtak. Nem így legutóbb, amikor már az injekciók és az izomlazítók sem segítettek neki. “Se aludni, se autóba ülni, se állni nem tudtam” – emlékszik vissza. Pétert barátja, Szabó Győző vittel el szakemberhez, aki alapos vizsgálatok során megtalálta a baj okát. “Egy orosz doktornőt, Marinát ajánlotta Győző, ő is hozzá jár a hasonló problémáival. Már aznap esté elmúltak a fájdalmaim, nyolc tűszúrás után jobban lettem” – mesélte Kálloy.

Ugyanez a hölgy szabadította meg Vámos Erikát is szenvedésétől. A műsorvezető a Hír24-nek elmesélte: hátfájással kezdődött a betegsége, amely hónapok teltével egyre jobban kínozta. “Egy idő után ott tartottam, hogy alig bírtam felkelni az ágyból. Este odakészítettem az éjjeliszekrényemre a fájdalomcsillapítókat, csak azt követően bírtam csak lábra állni, hogy beszedtem őket. Volt, hogy sírtam a fájdalomtól. Közben pedig orvostól orvosig jártam, nagyon sok vizsgálatot elvégeztek rajtam, amíg valószínűsítették, hogy a csigolyagyulladás a többi ízületre és az egész gerincemre átterjedt” – emlékezett vissza Erika, aki azt is megosztotta velünk, hogy ő is az orosz származású akupunktúrás doktornőnek, Marina Kovalenkónak  köszönheti a gyógyulását. „Már az első alkalom után javult az állapotom, az ötödik kezelés után pedig mintha elvágták volna a fájdalmat” – mesélte. „A gerinctornát mindennap el kell végeznem, de ha így teszek, valószínűleg nem újul ki soha többé a betegségem, ami egyébként a gerincferdülés miatt alakult ki” – mondta Erika.

Gubás Gabit balesete után kínozták gerincfájdalmak. “A gerincemre estem, az orvosok műtétet javasoltak, de én nem akartam belemenni” – mesélte. A színésznő a hagyományos módszer, az operáció helyett inkább természetgyógyászhoz fordult. Az idő Gabit igazolta, kiderült, hogy a legjobb helyen kopogtatott. A gerince is rendbejött, hajdani természetgyógyászával, Attl Attilával pedig ma már boldog házasságban él.

Sokáig gyötörték komoly fájdalmak R. Kárpáti Pétert is. A Barátok közt Berényi Andrása is sokáig halogatta, hogy orvoshoz forduljon. A színész két hónapnyi szenvedés után ment szakemberhez, aki kiderítette, gerincsérve van.  Egyelőre úgy tűnik, ő is megússza, hogy kés alá kelljen feküdnie, viszont rendszeresen jár gyógytornára, ahol speciális gyakorlatokat kell végeznie.

Hasonló probléma kínozta korábban Kárász Róbertet is. A TV2 műsorvezetője úgy vélekedik, gerincsérvét a rendszeres squash-olásnak köszönheti. A szikét neki is sikerült ezidáig elkerülnie, ám ahhoz, hogy állapota javuljon jóideig gyótornán kellet részt vennie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik